Плъгин за Wordpress

web.seo

web design seo
Някой дали знае Плъгин за Wordpress който автоматично да превръща избрани ключови думи в линкове?

Идеята е в съдържанието на един Wordpress блог да задам където се намерят определени ключови думи те да стават автоматично линк към избрана от мен страница от външен сайт.

Re: Плъгин за Wordpress

traki, Много мерси, ще го тествам.

А нещо подобно, което ако срещне съществуващ таг в съдържанието да прави линк към тага?

Може и да има някой който да прави и автоматично, но не съм ползвал такъв.
Той и този плъгин ще може да ги прехваща и да ги насочва към таговете, но ще трябва ръчно да го направиш. Взимаш си от сайтмапа адресите на всички тагове и просто пред адреса слагаш тага и една запетайка и си готов.

Някой дали знае Плъгин за Wordpress който автоматично да превръща избрани ключови думи в линкове?
KB LInker му е майката.

bgkulinar, мерси, ще видя и него.

• Like
Реакции: Pifa

Lilacor, благодаря. Изглежда ми че това е вариант на първото което траки предложи, но с повече параметри.

След проведените неколкодневни тестове се оказа: Отчайващо е че за уърдпрес няма нищо готово което да работи перфектно.

Плъгина който препоръча traki не работи с кирилица изобщо.
Плъгина който препоръча Lilacor не разбира къде започва думата и къде свършва, модифицирахме го малко и вече превръща в линк само правилните думи, а не части от тях. Резултата може да се види тук: сео-оптимизация.com.

Още не работи така както ми се иска, но и това ще стане, ще трябва да се донапише да има параметър който да задава да конвертира ли в линк първия резултат или случаен резултат и колко пъти.

P.S. KB LInker, който препоръча bgkulinar още не съм тествал, предпочетох да не губим повече време и да си го напишем сами.

Back
Горе