SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Покера го отнесе

Re: Покера го отнесе

Дам, такова нещо не бях виждал :)
 
Re: Покера го отнесе

Е, при мен и двата сайта си се отварят съвсем нормално. Може би временно е имало някакво пререкание между сайтовете и разните там комисии, но като че ли всичко е наред сега. Иначе преди играех много в Т6 покер, но го затвориха сайта и явно са си прибрали паричките на хората :) Сигурно е имало подобен случай и тук, не знам точно.
 
Re: Покера го отнесе

Защо не затворят и FB тогава. Там хората също харчат време, пари и зомбират.

Заради такива зомбита фирмите фалират :D
 
Re: Покера го отнесе

Като гледам за какви сайтове става въпрос, с колко трафик, на собствениците хич няма да им е весело, чак им конфискували домейните, чудя се тоя трафик сега правителството какво ще го прави :)
 
Re: Покера го отнесе

Локалните домейни си работят. Предполагам и програмата от която се играе също :)
Само не знам каква част от приходите им е от САЩ, но предполагам, че е голяма :)
 
Re: Покера го отнесе

Подобни последствия има и при "канадските аптеки" (за тези, които не са запознати, става въпрос за фармацефтични парньорски програми- виагра и подобни).Виждал съм ги многократно...

Няма спасение от това...

Най-демократичната държава определя световния ред!;)
 
Re: Покера го отнесе

AbsolutePoker, заедно с дъщерния си сайт UltimateBet преди години, когато се забъркаха в големият скандал за cheat-ване в техните мрежи, още тогава трябваше да ги затворят (http://en.wikipedia.org/wiki/Cereus_Poker_Network#2005.E2.80.932007_cheating_scandal). UIGEA закона е в сила от 2006, сега сме 2011, значи 5 години са точили яко :) Btw, FullTilt си работи на fulltiltpoker.co.uk
 
Re: Покера го отнесе

Като цяло не ми допада изключително агресивната им кампания по телевизии и всякакви медии. Още малко и в училищата ще го вкарат да се изучава.
А опитът им да заобикалят законодателството в САЩ явно няма да е особено успешен. Накрая ще ги осъдят за данъчни измами...
 
Re: Покера го отнесе

Откога ФБР има юрисдикция и права да действа по целия свят? Да не съм изпуснал някоя бърза война, при която САЩ са завладели всички държави и сега вече сме провинция на Вашингтон?
 
Re: Покера го отнесе

Какъв цял свят? Арестите и съдебните процеси са в САЩ, по силата на закон приет преди 5 години. Компаниите стоящи зад сайтовте досега са използвали схеми за да заобикалят този закон и заради това ще го отнесат.

А според тази статия, в дъното на всичко стои българин :)

http://news.igrach.com/4308/koi-precaka-nai-golemite-igrachi-na-onlain-poker-scenata
 
Re: Покера го отнесе

Като са в САЩ да блокират сайта само за САЩ. Аз съм в България и вместо сайт виждам съобщение от ФБР.

ФБР няма юрисдикция извън САЩ. "1984" ли ще правим?
 

Горе