Покера го отнесе

Re: Покера го отнесе

Домейните са спрени със съдебно решение от американски съд, в съответствие с действащи в САЩ закони. Спирането може да е в резултат на лобистки действия на офлайн казина, това няма как да го знаем, но все пак е законово подсигурено.

Като виждаш други локални сайтове работят, тоест "ФБР няма юрисдикция извън САЩ."

Като са в САЩ да блокират сайта само за САЩ. Аз съм в България и вместо сайт виждам съобщение от ФБР.

ФБР няма юрисдикция извън САЩ. "1984" ли ще правим?
Хич не си в час. Язък, че работиш за иначе сериозна медия.
ICANN е щатска корпорация. Разбирай всеки домейн може да се прибере от ФБР 🙂

Дам, преди малко видях, че съдели собствениците им за финансови измами и пране на пари в огромни размери. Май ще дадат фира окончателно най-големите покер сайтчета 🙁 Затова най-добре си се събирате някъде и си цъкате на живо, което е с пъти по-интересно 🙂

Не знам дали сте забелязали или просто аз за пръв път обръщам внимание, но вчера около 11 вечерта пуснаха реклама на pokerstars и забелязах че в първите няколко секунди от рекламата изписаха нещо подобно "Pokerstars не е хазартен сайт, всички игри са безплатни.." 🙂
Рекламата беше за .NET сайта им 🙂

Хич не си в час. Язък, че работиш за иначе сериозна медия.
Не помня да съм казвал къде работя. С какво право си позволяваш да лъжеш аудиторията на форума за моя сметка?

Това беше отговор на въпрос, отправен от nbsp и в него направих референция към следната част от правилата на форума:
Първо се надявам атмосферта във форума да е на приятелство, толератност и търпимост към чуждата гледна точка.
Май тази част е само за красота.

лЕЛе как ще се живее сега 🙂 без покер не ми е ясно

но интересно е , че за такива суми става въпрос 🙂 явно на вън по трудно може да си купиш политика 🙂

ICANN е щатска корпорация. Разбирай всеки домейн може да се прибере от ФБР 🙂

Код:
http://www.icann.org/en/about/
както сами са си написали на сайта ICANN не контролират съдържанието на Интернет ... но ICANN контролират целия Интернет 🙂

...

лирическо отклонение от темата start:

Ако Ви се прииска да спрете докато още е време Интернета, вероятно трябва да се прицелите към фирмата Verisign's Network Solutions която седи на върха на Интернетa 🙂 (оператор на A Root Nameserver-a, преди това оператор е била Network Solutions, Inc)
Код:
http://searchnetworking.techtarget.com/definition/root-server-system
едновременно с това обаче трябва да спрете и 12-те root nameservers огледала
Ето един доста интересен документ по темата ... от 2003-та година е проучването, но е много интересно 🙂
Код:
http://www.sans.org/reading_room/whitepapers/dns/secure-root-dns-servers_991
лирическо отклонение от темата stop.

• Like
Реакции: T_K

Фултилт изпратиха имейли, в които уверяват потребителите, че няма страшно за парите им и може да играят спокойно на UK сървъра. Засега прецакани са само американците. Като се сетя, че има доста хора пристрастени към покера, нищо чудно да се чуе за разни истерии из играчите, а може би и по-сериозни последици. 🙂

Back
Горе