Ползвате ли безжична мишка или клавиатура?

Re: Ползвате ли безжична мишка или клавиатура?

Хмм.. Принципно не смятах да държа на това да е лазерна защото до сега и оптичните са се държали добре, стига да не са на цветна подложка. Сега като чета тук си мисля че по-добре да ползвам новите технологии 🙂. Тоест лазерна и да е по-нов модел. Ще продължа да разглеждам. В крайна сметка ще се наложи да взема един комплект и след това отделно мишка може би. Че като ги гледам тези в комплектите са все едни мънички. Дланта ти не се подпира от тях, а се притиска на бюрото и те заболява. Дето вика Борисов, големите са по-удобни.

Дано наистина прескачанията да са от повърхността само. За повърхността не ми е проблем.

едит: А ssd със сигурност ще си взема. Но първо имам други по-важни неща.

Последно редактирано:
За: Ползвате ли безжична мишка или клавиатура?

Преди време бях с оптична мишка и клавиатура, но след няколко месеца се появиха проблеми, които странно как никой не разгадаваше откъде идват. Мишката тотално се счупи, явно имаше някакъв технически проблем, клавиатурата работи известно време и тя сдаде багажа. Накрая прецених, че май ще е по-добре да върна стария кабелен вариант, при което забравих за всички подобни проблеми.

Скуби, да не пишеш статия за безжичните мишки и клавиатури 😀

Хах. Не бе, проучвам потребителското мнение, ще ставам производител 😉 😀

За: Re: Ползвате ли безжична мишка или клавиатура?

@bgseoeu
Искаш да кажеш безжична 🙂. Каква марка и модел бяха?

Спя, ама след сватба е така 🙂 Правилно иначе - безжична и оптична 🙂

Бяха Logitech MK 300.

Брей, тия логитех уж много добри, а явно и там има проблеми. Ще видим какво точно ще избера. Пак ще прочета всички мнения, но в крайна сметка като гледам винаги има риск от калпава бройка, което е нормално де. Въпроса е да го намалим. Научих и някои други неща от вас, примерно за 1 батерия на мишка, припомних си други, за голямата мишка примерно и т.н. Благодаря за отговорите.

Според мен всичко е до късмет при всяко пазаруване. Logitech са титулувана марка, може да съм попаднал на най-гадното парче от една сравнително гадна партида 🙂 Освен трупане на мнения, човек понякога трябва и сам да придобие опит. Ако ще продаваш мишки и клавиатури - давай смело. Купувачите сами ще ти покажат кои не стават и кои са добри производители.

А, не бе. То онова беше майтап. Ще си купувам просто и исках да разбера дали е нещо нормално да правят чат-пат проблем. Ако беше така нямаше да си купя. Но явно само някои бройки правят, а самата технология си е надеждна.

Взех си преди няколко дни MK260. Изкарал съм приемника за всеки случай отпред с USB удължител, за по-добра връзка (не знам дали има нужда). За момента съм доволен, ще видим за в бъдеще как ще е. Ако някой случайно се интересува повече от MK260, да пише и ще споделя каквото знам.

Взех си преди няколко дни MK260. Изкарал съм приемника за всеки случай отпред с USB удължител, за по-добра връзка (не знам дали има нужда). За момента съм доволен, ще видим за в бъдеще как ще е. Ако някой случайно се интересува повече от MK260, да пише и ще споделя каквото знам.

Късмет и безаварийна служба 😀

Back
Горе