britishdevelopments
Banned
Моля, някой да ми препоръча добра и серизона фирма за СЕО
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
cloxy.bg и seom.bg, seo-consult.eu примерноМоля, някой да ми препоръча добра и серизона фирма за СЕО
cloxy.bg и seom.bg, seo-consult.eu примерно
Ама това неможе да е заглавие на тема, какво искаш да си купиш от тях? бъбрек??
ami eto ti domaina http://www.officialbulgarianproperties.com
buidjet 1000 -1500 eur ?!
то като гледам кво SEO си направил на сайта си съвсем ще ги закопаш завлийките
изобщо не съм правил СЕО за webmoney защото нямам сериозна конкуренция в БГ 🙂 освен това твоят блог също ми води добри клиенти 🙂
SEOM могат да ти направят кадърна оптимизация.abe pi4ove stiga ste se bazikali 🙂 naistina imam nujda ot pomo6t 🙂 6efa iska parva straniva i google rang minimum 5! kajete firma v Bulgariq koqto moje da go napravi
abe pi4ove stiga ste se bazikali 🙂 naistina imam nujda ot pomo6t 🙂 6efa iska parva straniva i google rang minimum 5! kajete firma v Bulgariq koqto moje da go napravi
айде сега пък ПейджРанк 5 искал 🙂 кво общо има това с ранжирането! питай го знае ли кво е "Forged PageRank" - ако не - ще му кажа как до седмица да си направи безплатно къвто иска! ама ще го изхвърлят от индекса пък 🙂
брех да му се не види. вие в тоя сервиз в кършияка и от сео и от световна конспирация разбирате, че и шефката на яндекс.денги посрещате, ако ни кажеш и мерките на сутиена и ще те признаем тотално.
abe pi4ove stiga ste se bazikali 🙂 naistina imam nujda ot pomo6t 🙂 6efa iska parva stranica...