Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Значи първо балонът с "в страни сме от кризата" е гарантирано, че ще се спука. Така че не се изненадвайте.
Герб и Костов не ми се вярва да се разберат по простата причина че Костов ще се прави на тежък и ББ ще го отсвири(ако не го е направил вече). Герб+РЗС е доста по вероятно изглежда.
хмм. Гледах му отговорите и в манталитета му няма особена разлика с преди. Нека ти опиша какво виждам: Внимава повече какво говори и не изрича някои теми, но това което казва е формулирано по същия начин както и преди си говореше със същите забежки и изкривявания. Тригодишната ми дъщеря реагира по същия начин в изказа когато не иска да върши нещо както трябва, но знае че е наблюдавана и ще има санкции. Това е което аз виждам от Костов, принципна промяна няма.Просто си нямаш представа колко "път" е извървял този човек за последните години...
Пише By MATTHEW BRUNWASSER, който е автора на статията а снимките обикновено ги избират редакторите, така че те са тези които трябва да бъдат ругани в случая.Ех, не мога да разбера защо българинът писал тази статия в Ройтерс е избрал тази снимка. Защо и кому е нужно непрекъснато да насаждат мнение 4е България е един втори Авганистан...
Явно пред теб е успял да натрупа негативи... При мен не е точно така... Аз смятам, че е много последователен в действията си. По едно време се "сърдеше", което не беше добра проява...Но все пак си остава политик постигнал много (много ще кажат "за себе си") - аз ще кажа за България. Проблемът му беше, че допусна хора около него да се оядат безнаказано и да компрометират тотално и почти непоправимо СДС.хмм. Гледах му отговорите и в манталитета му няма особена разлика с преди. Нека ти опиша какво виждам: Внимава повече какво говори и не изрича някои теми, но това което казва е формулирано по същия начин както и преди си говореше със същите забежки и изкривявания. Тригодишната ми дъщеря реагира по същия начин в изказа когато не иска да върши нещо както трябва, но знае че е наблюдавана и ще има санкции. Това е което аз виждам от Костов, принципна промяна няма.
О и аз го смятам за много последователен, но не харесвам това в което е последователен. Все пак сме една зодия, знаем си номерата.Явно пред теб е успял да натрупа негативи... При мен не е точно така... Аз смятам, че е много последователен в действията си.
Хайде кажи ми като ги имаше тия хора, които случайно са се ояли "около" него и е го е "допуснал", какво направи по въпроса? - Нищо. А отговора на логичния въпрос - "Защо?" е също толкова логичен - Защото не е "около" него. Няма дим без огън, хора разберете го. Изборите 97-ма не бяха спечелени само със идеали и спонсорите си потърсиха обещаното и вътрешните решиха и те да намажат. Това е.По едно време се "сърдеше", което не беше добра проява...Но все пак си остава политик постигнал много (много ще кажат "за себе си") - аз ще кажа за България. Проблемът му беше, че допусна хора около него да се оядат безнаказано и да компрометират тотално и почти непоправимо СДС.
О и аз го смятам за много последователен, но не харесвам това в което е последователен. Все пак сме една зодия, знаем си номерата.
Хайде кажи ми като ги имаше тия хора, които случайно са се ояли "около" него и е го е "допуснал", какво направи по въпроса? - Нищо. А отговора на логичния въпрос - "Защо?" е също толкова логичен - Защото не е "около" него. Няма дим без огън, хора разберете го. Изборите 97-ма не бяха спечелени само със идеали и спонсорите си потърсиха обещаното и вътрешните решиха и те да намажат. Това е.
Повече негатив, от това да те лъжат в очите, не виждам накъде. Ти слушаш думи аз гледам действия. Разминаването е очевидно. Достойните хора не присъстват във властта по този начин, по който беше господин Костов, а ако са били подведени или компрометирани от други то сменят подхода. Да си стоиш неизменен "лидер" на всяка цена не е смяна на подхода. По скоро напомня на подхода на един друг съзодийник, управлявал една "братска" страна в детството на г-н Костов.
П.С. Държа да отбележа, че избягвах да си давам пряко мнението досега. Всеки има право на собствен избор и това трябва да е водещо при избори. Не е необходимо политиците да са харесвани, а да вършат работа. Надявам се надеждите на повечето от нас за новият парламент да се оправдаят 🙂 Важното е че повече хора поеха отговорност за общото ни бъдеще и се надявам да е така от тук насетне.
О аз не се притеснявам. Не си давах мнението предизборно, защото не му е мястото тук а и това конкретно мнение e по скоро негативно и исках да видя все пак ще има ли нещо позитивно преди всичко.Ами няма за какво да се притесняваш да даваш мнение - и аз избягвам защото доста спорове завършват с някой "сърдит" "обиден" и т.н.
Верно много свършиха... такава търговия с националния интерес не се е случвала никога по друго време. Дай поне един пример, в който не са ни направили подлога? АЕЦ? Армията? Медиците? Балкан? То край няма. Това не са "успехи" с които бих се хвалил. И с нищо не извиняват вътрешните неуспехи. Министерствата са си отделни и на хората там им са плащани заплати да работят а не да гледат Надежда как компаньонства на поредния чужденец. А за задържането и обезценяването на БТК знаеш ли? БТК имаха техническа възможност да вкарват ADSL през 2001 година(поне в големите градове) на цени от порядъка на 65лв/месец(цитирам по памет за 64/128kbps разбира се), как ти се струва това? Две години по късно плащах двойно за кабелен интернет ... А БТК най накрая стана достатъчно евтино за съответните инвеститори.За бездействието си прав - само, че ако направиш анализ 1999-2001 колко работа е свършена във външната политика ще разбереш защо изтърваха вътрешната.
Да. Комисионните бяха някакси по големи от външните "инвеститори" по онова време.Първите 2 години стабилизираха вътре и после 2 години само навън гледаха.
Искрено се надявам да си прав за това. Да видим Бойко ще зачеше ли сериозно корупцията ... че половин София изгоря 😀Иначе силно вярвам, че ГЕРБ ще се справят и имат добър екип. Все пак са част от ЕНП, което доста ме успокоява.
Моят критерий е следният: Ако не пробват да го застрелят(повече от веднъж даже), значи не работи сериозно.
Не това имах предвид. Макар че би било показателен критерий всъщност. Говорех конкретно за ББ, конкретно сега и в контекста на неговите амбиции. Все пак ББ претендира да е различен, не го слагайте под общ знаменател 😉Тоест в новата българска история е имало само един работещ политик - Луканов. 😀
Това защото той го казва или имаш друга причина да го вярваш? Формално не е по-вярно от рекламните клипове на БСП, които пускаха наскоро. Когато започна управлението на Костов България вече беше във валутен борд и по съществената част от експертните мерки бяха във ход. Това са наистина базови неща и това, че някое правителство е почнало все пак да си върши работата по даден въпрос(на даден етап) не би трябвало да е повод за всенародно празненство, а би трябвало да е ЕЖЕДНЕВИЕ.Не мога да се съглася. Всички забравяте, че въпреки многото си грешки на Костов, тоий извади България от най-голямата криза в новата история на България.
Все пак е възможно и с РЗС - те са партия, която според една (от поне 2) теории е около президента, а ББ и президента са в топли отношения (нищо, че не го показват).
Костов започна едни реформи, които досега трябваше да са завършили многократно. Само че 8 години пациента(България) лежа с отворени рани, които никой не посмя да ги зашие. На Костов му трябваха още 4 години и в момента щяхме да сме далеч по-добре. А и Доган щеше да е тотално в киреча.
Хах, да царя разпродаде държавата доста бързо...
На Костов му трябваха не още 4 години, а още 40 год. ======= Сега ще се надяваме ББ да ги довърши.