Промоция от BGhost.eu - 16.80 за година

ivo.apostolov

Неразбиращ
Инфо: Имам връзка с компанията, която предлага услугата.

Промоция до 31 октомври за хостинг закупен от BGhost.eu и предплатен за една година - 30%.
Офертата важи за настоящи и нови клиенти.
BGhost.eu е новото име на www.joomla-bg.net.

Казано направо, ако изберете най-евтиният план, хостингът Ви за една година ще струва 16.80 лева.
А ако изберете Риселър хостинг, за една година цената ще бъде 210 лева.

Промо код: joom3256
Повече информация на www.bghost.eu

Re: Промоция от BGhost.eu - 16.80 за година

Няма установени лимити. Ако някой много товари го предупреждаваме и в най-лошия случай минава на VPS. Сървърите са в София на 100Mbit нет.

Кое/и са IP тата на машинат/ите и предлагате ли доспълнително IP към даден план или сайт и на каква цена.
30% от ресурсите на сървера ми се струват много. Да не би да е добавена една нула в повече?

Ето един реален въпрос - имам сайт с примерно 64 минути на ден при ICN, на какъв план трябва да го пусна при вас?

Кое/и са IP тата на машинат/ите и предлагате ли доспълнително IP към даден план или сайт и на каква цена.
30% от ресурсите на сървера ми се струват много. Да не би да е добавена една нула в повече?

88.203.184.10, 88.203.184.11

30%, ама не през цялото време.

Ето един реален въпрос - имам сайт с примерно 64 минути на ден при ICN, на какъв план трябва да го пусна при вас?

Не е важно това при нас. Гледа се трафик и дисково пространство.

Не е важно това при нас. Гледа се трафик и дисково пространство.

С подобна оферта направо ще изтребите рибата на пазара в БГ 🙂

Може ли да попитам какво значи примерно 4 домейна и неограничен брой Add-on домейни - Мога да хоствам 4 сайта и останалите са паркирани или мога да хоствам колкото си искам сайта? Ако е второто офертата ми се струва изключително добра...

Може ли да попитам какво значи примерно 4 домейна и неограничен брой Add-on домейни - Мога да хоствам 4 сайта и останалите са паркирани или мога да хоствам колкото си искам сайта? Ако е второто офертата ми се струва изключително добра...
Можеш да хостваш 4, а останалите да са паркирани. За неограничен брой домейни, трябва да е на по-горният (риселър) план.

Back
Горе