SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Регистриране на фирмен профил в AdSense

Re: Регистриране на фирмен профил в AdSense

Здравейте , а как изглежда чека на името на фирма , смисъл като получател е написано името на фирмата или на управителя. Мерси
 
Re: Регистриране на фирмен профил в AdSense

Дори на пощенския плик, който идва от Гугъл, е написано името на фирмата... навсякъде е имате но фирмата... и след това почват ходенията по мъките... 40 дни за осребряване на чек в "Прокредит банк"... 5 евро такса на банката.. 3 евро такса за пощенски разходи... 3 евро такса на отсрещната банка. А май "Прокредит" е най-добрата банка за осребряване на чекове и за фирмена сметка въобще... другата май е SG Експресбанк, но кой знае колко "бонус" такси има и там, а и май месечните такси за поддържане на сметка и за преводи към бюджета са по-високи.

Излиза, че парите ти се бавят три месеца - един си е от Гугъл за всички, за обработка на приходите и плащане... 10-20 дни чакаш чека... и после още 40, нито ден по-малко, да го осребрят. Дал си минимум 20 лева за осребряване, ако не си получил чека но DHL... но.... като гледам таксите на повечето банки, всъщност въобще не трябва да се оплаквам от "Прокредит" :)

Дано от Гугъл най-накрая вкарат плащането по банков път и у нас, не че и тук няма такси, за входящ валутен превод...
 
Последно редактирано:
За: Регистриране на фирмен профил в AdSense

За: Регистриране на фирмен профил в AdSense

Лек "бъмп" на темата с едно питане.
При регистрация на фирма и вече съществуваща регистрация по чл 97а на физ. лице как седят нещата?
Ако да кажем фирмата няма отношение към адсенс рекламата въобще?
Трябва ли ддс регистрацията да се промени или може да остане така?
 
За: Регистриране на фирмен профил в AdSense

За: Регистриране на фирмен профил в AdSense

ДДС регистрацията, както и адсенс рег НЕ могат да се прехвърлят от фирма на физ.лице и обратното. Дано това да отговаря на въпроса ти.
 
Re: Регистриране на фирмен профил в AdSense

Ако мога да попитам - два месеца не ми идват чековете по пощата - дадох моя адрес - не дойде, дадох адреса на родителите - и там не дойде. Искам да ви попитам, напоследък взимат ли ви 15 евро, ако получавате чека по DHL? Защото ако е така, по-добре да си наема кутия в Централна поща за 10 лева на месец... благодаря ви предварително за отговора!
 
За: Re: Регистриране на фирмен профил в AdSense

За: Re: Регистриране на фирмен профил в AdSense

мойта фирма е замразена..кога трябва да е пусна...преди да си направя регистрацията в adsense или преди да ми дойде време да тегля пари..как става превода...с чек или по банкова сметка...какви такси има...колко време се бавят парите....
 

Горе