SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Сайта ми за лаптопи дали е добре?

365.hit.bg

New member
Ей тоя сайт http://365.hit.bg/ какво трябва да направя с него, за да взимам повече пари от AdSense-а, който съм сложил в него? И дали съм сложил свестни ключови думи? Кода му хубав ли е? И ако не е какво трябва да му се оправи? Можете ли да предложите нещо, с което да стане по-свесен? И пречи ли че правя сайт за лаптопи без да съм пипал лаптоп никога през живота си? Освен един път, но той беше счупен и аз като го пипнах стана още по-счупен :]
 
Re: Сайта ми за лаптопи дали е добре?

Все се каня да те питам дали ще имаш нещо против да прочета това-онова из нета вместо теб, да ти оправя сайта, или даже ще май е по-добре да платя да ти го оправят /щото видиш ли аз не съм програмист / и да не забравя ако имаш нужда от няколко стотин или хиляди долара направо ми пиши без да се притесняваш ...
 
Re: Сайта ми за лаптопи дали е добре?

ех защо така го нападате момчето :) скоро ще бие всички рекорди за кофти карма и в прекия и преносния смисъл :)

защо първо не обясните че ако иска да изкарва пари е добре първо да похарчи малко ?
например да инвестира малко стотинки в домейн и платен хостинг ?

ето ще започна аз с основите на фрейлинг-а ...

там има едно основно правило :
заменяш това което искаш да получиш с намерение да го дадеш и получаваш това което си искал да получиш ...
 
Re: Сайта ми за лаптопи дали е добре?

oggin каза:
ех защо така го нападате момчето :)

предполагам си има добра причина за това
 
Re: Сайта ми за лаптопи дали е добре?

всеки от нас е бил млад и неопитен ... попадал е на места където определено не му е мястото и е задавал неправилните въпроси по неподходящия начин ... :nono: с малко повече толерантност от околните обаче има доказани случаи че е ставал човек :friday:
 
Re: Сайта ми за лаптопи дали е добре?

Ох егати неуслужливите хора, не могат да отделят 2 минути да ми погледнат сайта и да ми помогнат, а трябва няколко часа да се ровя из нета и да я търся тая информация и я намеря нещо я не! Аз помагам на разни компютърни инвалиди, а на мене не щете да ми помогнете, аз съм сигурен, че и вие като сте били зле като мене са ви помагали.
 
Re: Сайта ми за лаптопи дали е добре?

Даааа, аз имах мноого помощници . Цял отбор, всички работеха за мен. ДАЖЕ помогна и google и няколкото стени в които си блъсках главата / NB стените не помогнаха - опита помогна /

Опитай с http://wiki.answers.com/Q/How_do_you_become_a_millionare
 
Re: Сайта ми за лаптопи дали е добре?

Re: Сайта ми за лаптопи дали е добре?

Първо инвестирай 40 лева за домейн + платен хостинг. Помня, че едно време хит.бг беше с отвратителна видимост извън България. Предполагам и сега е така.

Интеграцията на адсенс в сайта ти е отвратителна. Поизравни малко цветовете, че хората да се лъжат да ти цъкат на рекламите.

Сайт зелено на черно не е актуален от около 7-8 години. Ако не можеш да се справиш - има хиляди фрий темплейти, cms-и и т.н. Или дай 100 лева на някой съученик да ти го направи :) Сайта ти изглежда смешно, не очаквай някой да се застои, да се върне или да линкне към теб при такъв дизайн... и съдържание

Промени типа на реклами, че като видя на челно място огромен адсенс прозорец и веднага затварям сайта. Предполагам и с другите е така.

Тоя Рара чат за какъв чеп си го сложил? Едва ли някой го ползва в момента или ще го ползва в бъдеще.

Вкарай поне още 100-тина модела на лаптопи.

Вкарай по-подробна информация. 4-5 реда инфо за лаптоп са смешни.

Айде направи поне тези неща и после пак ще говорим.
 
Re: Сайта ми за лаптопи дали е добре?

С една корекция към поста на ilieff - вкарай не 40, а 7 лева - под 1 долар за .info (godaddy) и 6 лева за хостинг за 3 месеца (inbg).

Първия път като се дават пари за подобно нещо е най-трудно - казваш си "за какъв :fu:(.)(.) ми е"...
 
Re: Сайта ми за лаптопи дали е добре?

Ще мина към .com домейн и платен хостинг, но още изчаквам докато реша с какъв сайт ще се занимава и тогава ще му купя домейн и хостинг.
Какво трябва да направя, за да получавам повече пари от кликовете по AdSense-а? Кои са нещата, от които зависи дали ще взимам няколко цента на клик или долар например?
 
Re: Сайта ми за лаптопи дали е добре?

Значи... Най-добре се прави по следният начин:
Правиш си един много хубав и много интересен сайт. Такъв сайт, че като влезе веднъж потребителя, да се връща всеки ден. Да знае, че там ще намери винаги това, което го интересува и то по най-бързият начин. (Е виж - Гугъл не става... повечето хора ги мързи да търсят. Искат някой директно и наготово да им го напише). Ако не знаеш как се прави такъв сайт, наеми професионалисти. Процедурата съм я описал тук:
http://georgimateev.blogspot.com/2007/05/blog-post.html

Преди всичко това обаче, трябва да имаш идеята. Хубавата и уникална идея. Трябва да предложиш нещо, което другите (в твоята ниша) не предлагат, да си оптимираш сайта изцяло и да пуснеш услугата, която ще ти привлече клиентите.

Ако нямаш времето, парите, нервите или просто не ти се занимава да правиш такъв сайт - вземи някой сайт, който ти харесва, направи му пълно копие, перефразирай целия контент и го набъкай с АдСенс. Пак по-добре от сайт с 5 линка в хит.бг
 
Re: Сайта ми за лаптопи дали е добре?

6 линка, не 5, добавих още един линк, дай F5 и ще го видиш.
Мен ме интересува какво трябва да направя, за да получавам повече пари от кликовете по AdSense-а? Кои са нещата, от които зависи дали ще взимам няколко цента на клик или долар например?
 

Горе