Сайтове, предлагащи спамене по е-мейл?

Re: Сайтове, предлагащи спамене по е-мейл?

КЗП беше прецакана от фирма, не от мен.Аз бях близо до случая. Не знам дали фирмата е осъдила после КЗП, но се съмнявам да им се е занимавало. Затова още съществува КЗП.

никъде не съм се крил, а ти ми е много интересно дали ще ми говориш така, както в заленото по-горе, ако си пред мен :evil
Ако идеята ти е да спамиш хората, да ги заплашваш и подобни неща, не си уцелил човека. Аз за разлика от теб, имам топки да си изляза с името, което е достатъчно показателно дали и как ще говоря на живо.

Иво ако те притеснява някой с бой викай 😉 И аз ще участвам 😛

Малко offtopic... незнам дали знаете за играта 145.bg. Постоянно получавам SMS-и (на Vivacom съм и подателят е Vivacom) и като им вляза в сайта пише, че и 3те оператора са им партньори. Това спада ли към непоисканите електронни съобщения с търговска цел? Знам, че в България закона за СПАМ е леко смешен, но CAN-SPAM закона в САЩ дава правото на глоба до $11000 за всяко непоискано съобщение 🙂 отделно мисля, че и затвор имаше. Та тия смешници от 145, рекламират, че участието било безплатно, а реално ти се звъни на телефона и те питат въпроси, на които трябва да отговаряш с 1 или 2,като всеки отговор дърпа по 2.40лв. В този случай, кой трябва да погвам, Vivacom като партньори или директно 145 (Ню Геймс - нов бардак,ама със стари ...) и дали имам някакъв шанс нещо да се промени?

с толкова караници ще изтървете промоциите за домейни накрая 🙂

Малко offtopic... незнам дали знаете за играта 145.bg. Постоянно получавам SMS-и (на Vivacom съм и подателят е Vivacom) и като им вляза в сайта пише, че и 3те оператора са им партньори. Това спада ли към непоисканите електронни съобщения с търговска цел? Знам, че в България закона за СПАМ е леко смешен, но CAN-SPAM закона в САЩ дава правото на глоба до $11000 за всяко непоискано съобщение 🙂 отделно мисля, че и затвор имаше. Та тия смешници от 145, рекламират, че участието било безплатно, а реално ти се звъни на телефона и те питат въпроси, на които трябва да отговаряш с 1 или 2,като всеки отговор дърпа по 2.40лв. В този случай, кой трябва да погвам, Vivacom като партньори или директно 145 (Ню Геймс - нов бардак,ама със стари ...) и дали имам някакъв шанс нещо да се промени?

И аз ги получавам постоянно вече ми е писнало.

сега се сетих - и аз получавам спам ама на ГСМ-а и след всяко съобщение квото и да кликна ми дава ОК и минус 1 доларче

е това вече е мамата си тракало - и от мобилните оператори отказват да ми помогнат - викат нямаме такава услуга премахване на абонамент - абе викам НЕ СЪМ СЕ АБОНИРАЛ БЕ!!! а викат пий една студена вода

за МТС и БИЛАЙН става дума - писна ми да сменям СИМ-карти зарад тия спамери дето за всяко спамче ти теглят калемчето - като турците навремето дето като са яли и пили и са взимали данък задето са си протъркали зъбите

така че вашто е бял кахър

За: Re: Сайтове, предлагащи спамене по е-мейл?

stroiko.org - супер спамъри! И супер нагли:

За да получавате максимално полезни за Вас имейли, запишете вашата област на интереси тук.
1300 000 .bg имейли са събрани чрез автоматично търсене и на тях се изпраща.
Ако не желаете да получавате имейли, не публикувайте вашия имейл в публичното пространство, запишете се тук.
Това е непоискано търговско съобщение, като е спазен ЗЕТ. Адресът ви е взет от публичното пространство.

Подчертаването мое. Като двете думи "тук" водят единствено до форма за записване за получаване на писма!
Писна ми, ако спамера чете форума (в което не се съмнявам) да ме отпише от тая гадост. В противен случай - КЗП!

КЗП ама освен със сайт - няма с какво друго да се оплачеш. Нито отговорно лице, нито фирма - нищо!
Ама иначе дават съвети... "ако не искате спам, не ползвайте мейли и не ги давайте на хора, на които им трябват и с които вършите бизнес" ... Е-баси!

Back
Горе