Сайт за работа за програмисти и дизайнери

neomatrix

New member
Здравейте,

Нов съм. Регистрирах се, за да събера мнения за новото ми сайтче и да си постна линка, разбира се.

Сайтът се казва "Халтурки" - http://halturki.com

В него събирам линкове към обяви за работа за програмисти и дизайнери, само в София.

Какво е предимството пред други такива сайтове? Не знам, но си е мое и ме кефи 🙂

Re: Сайт за работа за програмисти и дизайнери

По-скоро за да го види някой, да го изкритикува или похвали. Не искам сам да си го гледам и да си мисля, че е перфектен.

Последно редактирано:

Погледнах сайта и, честно да си кажа е първият сайт на подобна тематика, който да ми хареса без да имам и грам критика по дизайна - лек, неангажиращ и напълно прилягащ на тематиката.

Много голям плюс ти давам особено за това, че на някой от обявите си добавил и парите които дават ( където е обявено ).

Критики нямам нито по дизайна, нито по изпълнението, но вероятно е добре да се разшири малко диапазона с малко повече градове.

Благодаря ти Viross, изненадам съм от положителния коментар.
За дизайна.. понеже не съм дизайнер гледам да не правя нищо, за да не го загрозявам. Препоръчвам го на всички не-дизайнери - правете сайтове без дизайн, пък ако ви потръгне винаги можете да наемете професионалист. Иначе стават аматьорщини 🙂 Пък и нали идеята е важна, не толкова графичното оформление..

Направих го само за София, за да ми е по-лесно да го поддържам.

Последно редактирано:

И мен ме кефи страшно много 🙂 Супер семпло, но пък и супер ефективно 😀
Един съвет - добави и SEO в категориите 😉

Какъвто и дизайн да сложиш таргета ти е такъв,че 1 на 3ма посетители ще има някакви претенции. По-добре го дръж семпъл(ала Google) и на мен много ми допадна като идея и изпълнение лек и приятен. Успял си да избягаш клишето за подобен тип сайтове,но при този начин на набиране на съдържание си силно ограничен в дългосрочен план при разрастване.
Отново браво и успех!

P.S: Скоро ще търсим хора и ще ти пусна линк 🙂

Тъкмо си помислих че трябва да се регвам и тука и видях че агрегира съдържание от джобс-а: http://halturki.com/positions/тридеуеб

😀

Ами то почти всичко е взето от Джобс. Лошото е, че го правя на ръка, но ще се справя. Като излезне нова позиция в Джобс, първо гледам дали я има публикувана на сайта на фирмата, търся страница като Кариери, и ако я няма слагам линк към Джобс.

P.S. Твоя ли е тази позиция?

... смених линка да е към твоя блог - предпочитам да не води към Джобс

Последно редактирано:

Еми има ли друга фирма 3D Уеб дизайн? Освен плагиатите "3 дизайн" или каквито са там, други подобни няма.

Търсим в момента още двама души:

Променено:
----------------
Код:
http://3dwebdesign.org/3d-уеб-дизайн-търси-графичен-дизайнер
http://3dwebdesign.org/rabota-za-php-programist.html
----------------
Променено:

Съответно и за двете са пуснати обяви в джобса преди една седмица. Мислех да не го обявявам тук, но така и така вече ме разкри.

П.С. Ако има други желаещи, приемат се кандидатури само през jobs.bg, на ЛС или през формата за контакт не. Писна ми да ми ходатайстват познати за тоя или оня, искам хора с умения, а не приятели.

Последно редактирано:

ех, пак с тези линкове
Добре, махам ги.

Не е зле да се представиш за да разбера на кой му пречат. Забранено ли е пускането на линкове във форума?
Или някой ще се опитва да се класира в гоогле за израза "3D уеб дизайн търси графичен дизайнер"?

web.seo, сайтът ти ми изглежда съмнителен. Много странно е написан. Това някаква SEO стратегия ли е? Въобще, има ли фирма зад сайта, наистина ли наемаш персонал или това е бутафория. Какво мислят другите?

Еми има ли друга фирма 3D Уеб дизайн? Освен плагиатите "3 дизайн" или каквито са там, други подобни няма.

Търсим в момента още двама души:

Променено:
----------------
Код:
http://3dwebdesign.org/3d-уеб-дизайн-търси-графичен-дизайнер
http://3dwebdesign.org/rabota-za-php-programist.html
----------------
Променено:

Съответно и за двете са пуснати обяви в джобса преди една седмица. Мислех да не го обявявам тук, но така и така вече ме разкри.

П.С. Ако има други желаещи, приемат се кандидатури само през jobs.bg, на ЛС или през формата за контакт не. Писна ми да ми ходатайстват познати за тоя или оня, искам хора с умения, а не приятели.

Трудно е да намериш добър дизайнер в наши дни. При мен от 52 кандидатури имаше 2-ма с добри портфолиа и другото всичко беше 😱

Detritus, прав си. Знам какво беше на миналите интервюта - кандидати много но без никакви умения.

neomatrix, какво му е съмнителното?

И на мен ти си ми съмнителен. Всички анонимни герои са ми съмнителни. Ти си просто един от многото подобни, поредния. Чисто нов профил и не се представяш кой си.

Ей ни на кои сме:
Код:
http://3dwebdesign.org/3d-web-design.html

И да, наистина наемам персонал, търся още двама души. Графичен дизайнер и втори php програмист.

Още въпроси?

Последно редактирано:

Добре web.seo, връщам си думите назад.

Виждам, че си направил много сайтове, стараеш се и подбиваш цените на големите фирми. Правиш сайтове, които вършат работа на клиентите, вместо да им продаваш красиви боклуци, както правят по-големите фирми.

Все пак, ще ми позволиш ли да отправя една градивна критика към твоя сайт? От толкова много SEO оптимизация си му разгонил фамилията. Искам да кажа, че това не е написано за човек да го чете. Някак си страда качеството, подбиваш доверието във фирмата по този начин. Хванал си добър сегмент с евтините сайтове. Бъди искрен на сайта, покажи кой си, какво правиш колко взимаш, вместо да си хабиш усилията за глупости.

Понеже не се представих в началото - аз съм на 27 години, от София, работя за българска уеб дизайн фирма като Front-end dev. Интересувам се от интеракшън дизайн, програмиране на Rails и създаване на собствен бизнес. С риск да обидя хората тук, смятам SEO за мошеничество, но щом има кой да плаща за това, значи всичко е ОК 🙂

Последно редактирано:

подбиваш цените на големите фирми
Хехехе, разсмиваш ме.

Големите фирми не са по-добрите фирми.

И Seo не е мошеничество! Има смотани сео оптимизатори дето само се наричат такива а има и добри сео оптимизатори които могат да направят почти всичко и съответно си позволяват и да го гарантират.

Какво е мошеничеството в това да гарантираш на някой позиция от-до в гоогле? Ако не го класирам му връщам парите или по-скоро не ги взимам изобщо. Познавам поне 4 бг сео фирми освен моята които работят така и са на 100% коректни.

Къде е измамата и мошеничеството тук че не се сещам 😉

Последно редактирано:

Ако не го класирам му връщам парите или по-скоро не ги взимам изобщо.

я,я,я това е нещо ново. аз мислех, че сео-аджийте в БГ работят САМО с пари напред и квот стане, гаранция-франция (на базата за отправени ми оферти). Явно хората в БГ им свършиха парите или по скоро не ги дават по горната схема.
Ако ти работиш на принципа първо резултат, после плащане, мойте адмирации.

azsym, винаги сме работили така.

Плащат се 50% от сумата, класираме го, плаща остатъка. Ако не го класирам в срока определен в офертата връщаме 100% от парите които са дадени до момента.

Никой не е безгрешен, уточнявам че вече се е случвало на два пъти да връщаме пари. Дължеше се на погрешна преценка на конкурентността в нишата. Никой не е застрахован от това.

azsym, винаги сме работили така.

Плащат се 50% от сумата, класираме го, плаща остатъка. Ако не го класирам в срока определен в офертата връщаме 100% от парите които са дадени до момента.

Никой не е безгрешен, уточнявам че вече се е случвало на два пъти да връщаме пари. Дължеше се на погрешна преценка на конкурентността в нишата. Никой не е застрахован от това.

еми ето това е мъжка дума. аз с тебе съм работил, знам че си коректен макар че не беша СЕО баш (къде изчезнаха дълбоките линкове обаче, на ЛС 😉 )
Но виж ган какво имат в условията за СЕО, верно на 1 место са в Г.бг за сео оптим, но кво от това.
Проблема на СЕО в БГ е че прекалено много пишлемета се опитват да го правят, и много си верват. Както и за програмисти и дизайнери за да съм по темата.

Back
Горе