Спешно ми трябва телефон на АУКРО БЪЛГАРИЯ

martinessko

New member
Здравейте,
някой може ли да ми каже някакъв телефон на тия измамници, че ми вдигнаха кръвното. Ако сте запознати, наскоро направиха промени и вече имат нови изисквания към търговците. ПРатих им фактури и всичко което изискваха, пуснаха ми акаунта да търгувам.. и днес пак го БЛОКИРАХА !
Заредих стока за сума ти и пари и няма да си оставя магарето в калта. Имам имейлите с който ми позволиха да търгувам и ми казах ще съм изряден. Тия си правят каквото си искат.

П.С.
Извинявам се за несвързаните изречения, но не се побирам в кожата си !

Re: Спешно ми трябва телефон на АУКРО БЪЛГАРИЯ

Код:
DOMAIN NAME: aukro.bg

requested on: 24/05/2011
processed from: 12/12/2006
activated on: 15/12/2006
expires at: 12/12/2011
registration status: Registered

REGISTRANT:
MIH Allegro B.V.
   Taurusavenue 105
   Hoofddorp, 2132LS
   NETHERLANDS

ADMINISTRATIVE CONTACT:
   Domain Administrator
   domains@allegro.pl
   MIH Allegro B.V.
   Taurusavenue 105
   Hoofddorp, 2132LS
   NETHERLANDS
   tel:+31 235562636
   fax: +31 235562880
   NIC handle: DA143343
Малко инфо от миналата година:
Код:
ADMINISTRATIVE CONTACT:
  Todor Stoyanov
  tonisto@mbox.digsys.bg
  Tonisto Patentna Agentsiya
  ul. Radko Dimitriev 7, Varna
  VARNA, 9000
  BULGARIA
  tel: +359 52 630803
  fax: +359 52 699014
  NIC handle: TS9108
Обаче това е адрес на патентна агенция, която е регвала и гугъл.бг

Последно редактирано:

дружеството Аукро България ЕООД, с адрес на управление: Уилям Гладстон 35, ет. 2, София, България, регистрирана в СГС с фирмено дело №12617/2007, БУЛСТАТ №175345805

АКо имаш познат адвокат или нотариус, който да има достъп до ciela може да види телефона, че сайта на Тръговския регистър се е изгърбил пак 🙁

дружеството Аукро България ЕООД, с адрес на управление: Уилям Гладстон 35, ет. 2, София, България, регистрирана в СГС с фирмено дело №12617/2007, БУЛСТАТ №175345805

АКо имаш познат адвокат или нотариус, който да има достъп до ciela може да види телефона, че сайта на Тръговския регистър се е изгърбил пак 🙁

Я кажи къде да погледна, че при мене сайта работи.

Намерих, но пак липсва телефон:

История Седалище и адрес на управление
Дата Седалище и адрес на управление
10.2.2010 г. 16:33:07 БЪЛГАРИЯ
област София (столица), община Столична
гр. София 1000
район р-н Средец
ул. Уилям Гладстон No 35, ет. 2
07.10.2009 г. 09:21:27 БЪЛГАРИЯ
гр. София 1000
район р-н Триадица
ул. Неофит Рилски No 15, ет. 2
24.10.2008 г. 10:34:28 БЪЛГАРИЯ
гр. София 1301
район р-н Средец
6-ТИ СЕПТЕМВРИ No 12

Последно редактирано:

https://public.brra.bg/CheckUps/Verifications/VerificationPersonOrg.ra

Интересно е, че пише правоприемник на Аукро е БГ Мама ООД.

Обратното е, Аукро е правоприемник на обособено търговско предприятие (продавалник), което бе част от БГ Мама ООД.
Иначе в ТР няма телефон на Аукро.

Явно са доста потайни. Ще кореспондирам с тях по мейл, въпреки, че е много бавно. Усещам и с какво ще се защитят. Пак ще кажат, че стоката ми е реплика или втора употреба, но това не е така, понеже им представих фактури, които те прегледаха. Със сигурност ще намерят начин да се оправдаят, но факта че има още 1500 артикула, като моите.. ме кара да погледна към "Господари на ефира"

+359 2 980 60 32

Кой говори за фмеждуфирмени взаимоотношения ! 😀
Господари на ефира се заемат само със случаи на частни лица. В междуфирмени отношения не влизат.

Ами поне така предположих, щом продаваш нещо там се предполага, че се води стопанска дейност (щом говориш за фактури).

Моя позната имаше проблем с нейната фирма - една служителка, която я беше мамила - беше основала конкурентна фирма докато работила за нея прехвърляше клиенти към своята фирма. Моята позната искаше да направят репортаж за нея, как я е лъгала и т.н. и от Господарите това ѝ бяха отговорили - щом не си краен клиент не можело водело се нелоялна конкуренция или нещо от сорта т.е. злепоставяш конкурент, а после иди доказвай че нямаш сестра 🙂. То и ако забелязваш репортажите са все за ужилени от мебелисти, от туроператори, агенции за персонал и т.н.

Може да се пробваш, ама аз бих заложил на това, че няма да си мръднат пръста 🙂

Ами поне така предположих, щом продаваш нещо там се предполага, че се води стопанска дейност (щом говориш за фактури).

Моя позната имаше проблем с нейната фирма - една служителка, която я беше мамила - беше основала конкурентна фирма докато работила за нея прехвърляше клиенти към своята фирма. Моята позната искаше да направят репортаж за нея, как я е лъгала и т.н. и от Господарите това ѝ бяха отговорили - щом не си краен клиент не можело водело се нелоялна конкуренция или нещо от сорта т.е. злепоставяш конкурент, а после иди доказвай че нямаш сестра 🙂. То и ако забелязваш репортажите са все за ужилени от мебелисти, от туроператори, агенции за персонал и т.н.

Може да се пробваш, ама аз бих заложил на това, че няма да си мръднат пръста 🙂
Те решиха, че "отново" съм коректен и ме допуснаха до пазара 😀😀
Очаквах повече професионализъм от тази фирма !

Все пак номера, който ти посочих по-горе актуален ли е? И провери дали някой не се е оплакал от твой продукт, не знам как действат в този случай.

Все пак номера, който ти посочих по-горе актуален ли е? И провери дали някой не се е оплакал от твой продукт, не знам как действат в този случай.

Ами пробвах го, но никой не ми вдигна. Имам само 1 отрицателен коментар, так, че не е от това. Просто си правят та*ак с потребителите.

Back
Горе