SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Спиране на смс ?

exP

New member
Здравейте

Как мога да огранича получаването на смс както на мтел така и на глобулски карти.
Проверих настройките никъде няма подобна функция телефона не разполага със симбиан за да се инсталира някое приложение и да се блокират някакви идеи ?
 
Re: Спиране на смс ?

Като си на предплатена услуга като SMS получаваш само нагъл СПАМ от операторите, който май не можеш лесно да ги накараш да го спрат. И аз съм се чудил дали не може да се блокират напълно или поне да се блокират всички нестандартни номера (от които обикновено идва спамът)
 
Re: Спиране на смс ?

васко бъркаш се. аз се обаждам на оператор и спирам всички " очарователни промоции на мтел "
 
Re: Спиране на смс ?

И аз съм ги спрял, след 10 минутна разправия с операторката и твърдението, че "не можело" и нежно загатване за КЗП (да се слави името на тази комисия) нещата станаха.
Не съм получавал СМС СПАМ от тогава.

Друг вариант е да си промениш настройките на SMS центъра с някакви невалидни.
 
Re: Спиране на смс ?

Като си на абонамент става - аз съм се обаждал да се разправям и ми спират спама, но откакто преминах на предплатена програма на Мтел - спам до насита :) Ще намина през някой офис да ги разбутам тези дни :)
 
Re: Спиране на смс ?

така казаха ми как става има възможност ето така
*35*код*16# е за ограничаване получаването на SMSи
#35*код*16# е за отмяна на забраната за получаване на SMSи.
Код стандартно (и за трите оператора) е 0000.
 
Re: Спиране на смс ?

*35*код*16# е за ограничаване получаването на SMSи
#35*код*16# е за отмяна на забраната за получаване на SMSи.
Всъщност *35*0000*16# включва всички входящи текстови съобщения (включено по подразбиране), а #35*код*16# изключва всички входящи текстови съобщения. Моят телефон има настройка за изключване на рекламните СМС. Пуснах я и сега чакам да видя дали ще получавам.
 
Re: Спиране на смс ?

Ами тествах верно на телефона пише че включва но когато изпрата смс когато съм въвел кода не получавам смс , а с другия ги получавам.И забелязах че при въведен код и изпратени смс след като въведа другия веднага получавам всички съобщения.
 

Горе