Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
за БГ сайтове, 2 сайта с около 2000+ UV на ден ...много зависи от случая. Все пак пердполагам говориш за чужди сайтове защото за БГ е доста по нисък струва ми се. По различни страници имам еCPM $0.25, $1.20 и $10.00 и всъщност имам покачване на eCPM През последните месеци.
несъм променял, даже пуснах сайта за игри който прави доволно трафик за сайт на месец ...за БГ ми се струва доста добре на мен този CPM, даже и както ти е паднало особено на сайтове с немалък трафик. Както казаха по горе, като ти станат постоянни посетителите по малко натискат.
Нещо променял ли си по разположението на рекламните полета? Добавял ли си нови? Може някое да върти много импресии а да не е ефективно.
CTR ми е около 2,5-3 % от импресиите, стига й до 4%,Руми има една прекрасна статия как се вдига ЦТР на адсенс. При мен единия от вариантите даде утрояващ ефект.
Паадането на ЦПМ може ли да се дължи на това, че няколко дена сайта ти беше неактивен?
Може и по-добре 😉, но няма да казвам цифри, защото е нелегално.
E, как да не може като минималният бид за съдържателната мрежа е 1 стотинка. На по-слаби ниши се въртят и такива реклами. Ако рекламодателят е дал 1 ст, колко очакваш да ти дадат от Гугъл?Е това как може да стане?
37 клика за 27 цента 😱
като за социални реклами съм му дал да го пълни с цвят 😱