С какво се занимавате извън онлайн бизнеса

Re: С какво се занимавате извън онлайн бизнеса

Аз пък си мислех, че съм най добрия строител сред уебмастърите и най добрия уебмастър сред строителите, обаче както виждам има и други. Базик. Основно с гипсокартон и боя. Уеб и сео са ми хоби.

Хехе, нали знаеш, че най-добър в нещо е доста относително, защото не може да познаваш всички 🙂

Ще се радвам да направим едно състезание, разбира се офлайн, за някой друг ремонт или пък строеж на коперациика.

Andriana може спокйно да развие нов онлайн бизнес - снимки и клипове - достъп само с SMS 🙂 вече си има фенклуб (аз му викам потенциални SMS-и)

Черни магии разваляш ли?

Не съм се специализирал в тези неща, имам известни познания по материята 🙂. Имам колега който много ги разбира, ако има нещо да те свържа 😀.

Всъщност схващането за ходжа (тя и самата дума има съвсем друго значение, а и не отговаря на поста който заемам, но тука така е прието) въобще не трябва да бъде свързвано с тези неща, но за съжаление в България е така. И повечето са си чисти шарлатани, особено тия дето ги дават из разни телевизии, не мога да ги трая.

Отплеснах се!

• Like
Реакции: nbsp

И аз да пиша в срамежливата тема, само не разбрах за хоби или за друг бизнес, ако е за хоби:

акваристика - маниак съм, автомобили - е не като Джей Лено, по-скоро чета много и им се кефя и ... лайф 😀 доколкото има време ...

@Adriana пусни една снимка поне, бива ли така, все едно аз да вляза в някой форум с повече женска аудитория и да кажа танцьор в клуб съм, вие как ще се почувствате 😀

@muslim ако не греша, ходжа означава нещо като пастор, свещенник или проповедник, а не такъв, който разваля магии 😕, нали ?

@Sdimo имам в нас един 500 литров аквариум с 20-25 плуващи животинки в него 🙂

Ще се радвам да направим едно състезание, разбира се офлайн, за някой друг ремонт или пък строеж на коперациика.

И аз имам малко стаж в строителството, така че, докато правите смели изказвания, внимавайте да не настъпите някой пирон. 😉

Хаха, Мартине да си дойдем на думата. Пожелавам ти и на теб и на момчето да имате възможност да построите коперация. Няма да оптимизираш близките месеци, ако не и години, тъй като ще се чудиш къде и как да изхарчиш паричките. Е, разбира се ако си и интевеститор - тогава е най-сладко. Хем инвестираш, хем строиш и ти излиза по-евтино, хем после хубави печалби от продажба на апартаменти. 🙂

Е, разбира се ако си и интевеститор - тогава е най-сладко. Хем инвестираш, хем строиш и ти излиза по-евтино, хем после хубави печалби от продажба на апартаменти. 🙂

Има и друг филм. Хем инвестираш, хем фалираш. Последната година взе няколко Оскара и един Златен Глобус. 😀

Хаха, да и този номер го има, но по-добре там да имаш златната малинка, за това че не си участвал в конкурса.

Черни магии разваляш ли?

Това във всяка църква може да бъде направено. Не ти трябва да дириш помощ от някакви измислени религии.

@geovisio не бих казал, че исляма е измислена религия аз съм си кръстен християнин, всеки има право на избор. Разните му фанатизирани мюсюламани всъщност развалят идеята за тази религия, но ако прочетеш корана също и библията ще разбереш, че идеята не е особено различна.

@muslim ако не греша, ходжа означава нещо като пастор, свещенник или проповедник, а не такъв, който разваля магии 😕, нали ?

Ами честно казано, не знам турски, но до колкото ми е известно означава "учител", но явно е учител проповядващ религия - пастор.

Имам фирма за сухо строителство и модулни преградни стени...Но тази криза удари най силно този сектор. Иначе компа ми е хоби и да се развива човек.

Това, че някой мюсюлманин или християнин върши лоши неща не прави религията лоша.

Иначе всеки има правото свободно да избира или да не избира своята религиозна принадлежност.

Ехо... не намесвайте религия в този топик.

Adriana давай с-н-и-м-к-и!

А да,... и се сетих, преди два месеца приключих с търговия с насипно кафе...

А да,... и се сетих, преди два месеца приключих с търговия с насипно кафе...
Балкам, Адамс, Майе или Кронос?

• Like
Реакции: exLc

Back
Горе