Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Заребих се покрай вас и си пуснах кандидатурата. Чакам отговор и дано е положителен 🙂
Искам да благодаря на Весела за бързите отговори и доброто отношение! Сега остава да спазя моята част от уговорката 😎Здравейте!
Аз съм мениджърът на Start.bg и общо взето съм последна инстация при раздаването на новите и одобряването на готовите теми 🙂
Гледам има желаещи, които с нетърпение чакат одобряване на заявка в "Стани редактор" затова - да скъсим малко пътя за получаване на нова тема.
Shortcut - icq 4000124 🙂
Тези от вас, които вече са писали - до утре най-късно трябва да получите отговор. Ако това не се случи - пишете ми.
Добре дошла и от мен!
А, вие (кандидат-)редакторите да почерпите, че ви доведох "шефката на крака".
ЕДИТ: и още един въпрос - всички теми в temi.start.bg ли са за смяна на редактора или само тези, които са в "Теми за поддръжка"?
На два пъти съм кандидатствал в твоя addurl.start.bg.... за каква тема си кандидатствал, ще питам.
Бъркаш кандидатстване на тема със събмит. Не съм те включил, защото все още нямам раздел за РСС директории. Линкът ти стои и ще го включа, когато му дойде времето.На два пъти съм кандидатствал в твоя addurl.start.bg.
Кандидатурата беше (пробвах на два пъти през период от около година) - директорията на Rss новини - 3rdnews.info/directory.
До момента директорията не присъства в списъка там.