Re: То бива нагъл спам...
доколкото разбрах от забавната дискусия НЕ ВИЕ сте идиотът а този който е ползвал "събмит услуги" (демек спамил е с AllSubmitter-гиби по сайтове и каталози с регистрации) и си е сложил НЕГОВИЯ Е-МЕЙЛ като контакт! е такова каръшко изпълнение не бях срещал досега!
Офертите за рег в бг директории си ги избирам от Пазар, в този форум, "демек" не спамя с Allsubmitter. С какви програми го правят събмитерите, не ме интересува.
И изобщо, да наречеш събмит по директории и социалки, спам, не знам как да го коментирам. И естествено, че ще сложа мейл, до който имам достъп. Твоя ли да сложа?
Както виждаш не недоволствам заради имейли, които поучвам от директориите, в които съм се регистрирал. Но Аванта.цц не е от тези сайтове, нито пък някой от останалите, които продължиха веригата.
Портокал-бг са разпратили писма с няколкостоин адреса в CC, при което десетина човека от този списък са решили, че ще направят голям удар, като също разпратят офертите си до списъка. Не знам кой е каръка, щом са опряли до такива мизерни списъци, за да спечелят някой лев. Но явно надеждите им са били големи, щом си разменяха благодарности за находката.
За далаверата от репорт пред КЗП, някой друг да ти каже, нямам опит в това.