Трансфер на Домейн към Годеди

Re: Трансфер на Домейн към Годеди

Godaddy ще ти пратят писмо с тези ИД и код. После ще има още едно писмо (на мейла, който си посочил в стария регистратор), в който ще трябва да потвърдиш трансфера.

Май няма възможност за смяна на admin email. Препоръчвам ти да звъннеш на съпорта и да помолиш да ти сменят мейла. Звънни, защото по мейла дават безумни отговори и става една дълга и безмислена кореспонденция. Приготви си ПИН-а и последните 4 цифри на кредитната карта - за идентификацията.

След размяна на 5-6 мейла се отказах да се занимавам. Пламен добре посъветва директно да се обадя, ама с този английски ...
Накрая дадох cancel на трансфера и рефънд. Парите са си обратно при мен и сега обмисля дали да пробвам пак трансфер при годеди или да ползвам услугите на друг регистер.
Какво мислите ?

Какво мислите ?
Ами поне процедурата тук ти е известна.Пусни един трансфер с правилния мейл и за един ден ще приключиш с процедурата. Да не забравиш да отключиш домейна при стария регистратор и да си изискаш ЕПП кода, ако не си го направил, де, защото с транзакшън ИД и секюрити код иска и ЕПП кода.

Естествено отключен е, също съм взел и EPP , но ме притеснва че домейна си седи в списъка със домейните за трансфер, макар и канселиран и там си фигурира със сгрешения мейл. Ще пробвам някой друг регистър

Това го разбрах, но в началото на трансфера даваха възможност да се посочи мейл. А тъпото е че в досегашният регистър като админ мейл си е посочен моя, а как така в whois е техен. Много шибана работа.

Edit: То сега дадох в стария регистър да ми махнат privacy. Дано скоро се ъпдейтне whois информацията.

Последно редактирано:

Back
Горе