ivok
Bashmaistora
Някакви идеи , хитринки, благинки при смяна на дизайн на сайт? При положение, че за думите които съм си правил труд през последните близо 2 години съм или първи или в топ 3. Ясно е, че разни линкове , които сочат към вътрешни страници, а не към индекса, ще умрат. В момента има над 1000 индексирани страници, повечето от които не са ми нужни в новата концепция, тоест обема на сайта също ще бъде силно намален.
Има ли нещо което да съобразя при промяна на дизайна или просто да сменям и постепенно да ъпдейтвам съдържание, да напускам наново малко дълбоки линкове и т.н., всеобщите неща?
Между другото почти сигурно ще премина на джумла. Ако някой има афф линк в джумла монстер, да го даде, за да купя през него , та да останат част от парите в БГ. 🙂
Има ли нещо което да съобразя при промяна на дизайна или просто да сменям и постепенно да ъпдейтвам съдържание, да напускам наново малко дълбоки линкове и т.н., всеобщите неща?
Между другото почти сигурно ще премина на джумла. Ако някой има афф линк в джумла монстер, да го даде, за да купя през него , та да останат част от парите в БГ. 🙂