Търся да наема човек за СЕО задача

• Автор Автор Anani
  • Начална дата Начална дата

Anani

New member
Привет на всички.

Първо се извинявам, ако това не е подходящото място за темата (нека някой админ/мод я прехвърли където трябва).

Та както предполага заглавието на темата - трябва ми човек, който да се заеме с една задача:
Целта на упражнението е следните два сайта да се изкарат поне между 2 и 6та позиция на google за ключова дума "хамали".
hamalexpress.com
hamalibg.org
Сайтовете са зле, но това е проблем на клиента - за всякакви корекции (пренаписване на html-а, най-вероятно) ще се заплаща.

Интересуват ме следните параметри:
1. Възможно ли е? (Въобще и няма да се изненадам на отговор "Не, не ни занимавай с глупости!", но трябва да пробвам. Моят опит със СЕО е по-малък от 0).
2. Колко време ще отнеме проекта.
3. Какво ще трябва за целта от клиента - колко пари, някакви допълнителни информации и т.н.
4. Ако всичко се случи - какъв е планът да се задържим в тези места?

Малко неприятен е фактът, че ми трябват отговори до утре вечер (05.VII)

Пишете в темата, на ЛС, както ви е удобно.

Последно редактирано от модератор:
Re: Търся да наема човек за СЕО задача

Имаш клиент, на който продаваш SEO и си дошъл да търсиш някой, който да свърши работата. Правилно ли разбирам?

Може да отговаря за маркетинга и рекламата или онлайн присъствието?!?

// просто предположение

Да де и аз това питам. Поне единия от домейните е отдавна в циркулация, а нещата изглеждат все едно още плащат не на когото трябва. 😉

По принцип не се занимавам със СЕО, а с програмиране, но от скоро започнахме работа с един клиент, който има много сайтове, които имат различни нужди и измежду тях е и СЕО.
И понеже съм на мнение, че всеки трябва да прави каквото може за да вървят нещата, си търся къде да outsource-на СЕО-то. Може би звучи малко несериозно, че съм поел цялостна поддръжка, което включва и дейности с които не съм запознат, но за жалост беше това или да не започвам работа с клиента, а той не е за изпускане. 🙂

Ако търсиш по-бърз резултат, Seolab е подходящ. Аз имам много ресурси по принцип, но не и в нишата хамали...

Имам обаче 4 хубави домейна за хамали, хамалски услуги и преместване, ако твоят клиент иска да изгражда още сайтове и му трябват домейни с ключовите думи, може да се свържете с мен.

Благодаря на всички за отговорите и ЛС-тата.
Утре ще се чуя с човека, ще му представя офертите и после ще чакам финален отговор от него.
Ще пиша тук и на ЛС когато има развитие.

Извинявам се за забавянето, но клиента още не може да се начуди дали почваме или не. При всички положения ще пиша като има ясен отговор. 🙂

Back
Горе