SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Търся изработка на хороскоп

Stolichanin

New member
Привет приятели,

търся човек/фирма, която да ми изработи уникален хороскоп с доста екстри. Под доста екстри аз самият не знам какво да очаквам, но определено искам да е интересен и търсен хороскоп. Желая да бъде удобен, лесен за употреба и най-вече хубав. Имам сайт на който искам да го кача и да се класирам добре под думата хороскоп/и, ясно ми е че тук има доста колеги, които имат сайтове с хороскопи, но се надявам за всеки да има място под слънцето.

Да се автоматизира максимално и да може да извлича от някъде ако трябва читави хороскопи. Колкото по-различни и приятни са, толкова по-добре!

Очаквам вашите предложения на ЛС и се надявам да работя с коректни и читави хора. Вече няколко човека от този форум работиха с мен и разбраха за доброто ми желание с което работя с хората, надявам се и вие да го сторите!

Поздрави
 
Re: Търся изработка на хороскоп

Привет приятели,

... Имам сайт на който искам да го кача и да се класирам добре под думата хороскоп/и,

да използвам и аз темата....
и аз искам сайт....ама не съм решил още какъв, но ако може да се класирам в топ 3 за мебели, хамали, климатици, обувки, часовници и др.
надявам се сайта да е прмиятен и да ми хареШе
по-здрави
 
За: Re: Търся изработка на хороскоп

За: Re: Търся изработка на хороскоп

Някаква тънка ирония, като че ли долавям...
 
Re: Търся изработка на хороскоп

Сайтове за хороскопи дал господ :)
 
Re: Търся изработка на хороскоп

Сайтове за хороскопи дал господ :)
Сигурно е така, но моля те, пиши в темата, ако имаш да предложиш нещо. Краденето /копи-пейст от други сайтове/ не е вариант.
 

Горе