Viktor Shapilov
Active member
Re: Хакнаха Предприемач.ком
това че се заяждаме един с друг вместо да дискутираме е съвсем отделен въпрос.
Колкото до придобитата информация мисля че няма какво повече да коментирам, бях изчерпателен в предните си постове.
относно възрастовата граница в подобни случаи по-важно е на колко години си като интелект...
А за хейта... Червени точки от анонимни мизерабли имат особено значение за мен... 😱
Но както и да е, предлагам да си продължим по темата за секюритито и да развием темата, ако някой естествено има да каже нещо повече по въпроса.
Ако ли не, някой да постне изчерпателното "Предприемача е онлайн", като го оправят...
Няма такова нещо, но не съм и от хората които си оставят магарето в калта.;DСамо не разбрах защо си толкова докачлив?!
В случая има дефейс на сайта, пределно знаеш какви права и възможности дава това.Първо в голям процент от атаките се ползват експлойти който не винаги дават достъп до данните на сървъра или пък до база данните на определеният софт.
Нещо което споменах по-рано в темата, ако си чел какво съм писал.Много акъл даваш, но реално без да знаем каква е ситуацията, не може да се каже нищо. Освен това, ако бяха толкова интелигентни, че да имат достъп до дб-то и има трябваше именно тази информация, едва ли щяха да сменят индекса, по-скоро биха подслушвали за нови данни 🙂
Второ едва ли въпросната личност е имал за цел именно дб-то с информацията за която говориш и едва ли си е направил труда да я експорт.
Нищо не драматизирам, темата даже е особено полезна в случай на атака какви са ни практиките за защита,Просто смятам за повече от неуместно да драматизираш толкова нещата, а и мисля, че всеки средно интелигентен човек не ползва често използваните си пароли в подобен тип сайтове или пък да публикува важна информация за себе си.
това че се заяждаме един с друг вместо да дискутираме е съвсем отделен въпрос.
Колкото до придобитата информация мисля че няма какво повече да коментирам, бях изчерпателен в предните си постове.
Човека визираше, че за сметка на нехаещите администратори хакерите може да взаимстват някоя и друга идея,gvv, ти не говори глупости, сам знаеш, че в този форум голяма част от редовните посетители са пълнолетни и над пълнолетието даже.
относно възрастовата граница в подобни случаи по-важно е на колко години си като интелект...
Никакъв офтопик не е, темата си е интересна и може да се ескалира доста над "предприамача падна! => Верно? => Ааа Върна се!".Яко офтопик (както и половината тема): Айде пак цялата тема се е напълнила с хейтванки... Напоследък само хейт чета във форума... и изказвания на някой хора по всички теми като свръх компетентни. Сега някой от обичайните заподозрени ще ми сложи червена точка и ще се мисли за голям мъж.
А за хейта... Червени точки от анонимни мизерабли имат особено значение за мен... 😱
Точно обратното, всеки инсталнал 2 готови системи е вече уебмастър aka. "голямата работа". Общество се гради на разбиране и дискусии, тук мнозинството са високомерни кокони... Факт... ;DРазбирам че всеки иска някъде да си избива комплексите, ама си мислех, че тук сме се събрали сплотена общност от колеги и да си помагаме заедно... грешни представи имам аз, миличкия наивник.
Но както и да е, предлагам да си продължим по темата за секюритито и да развием темата, ако някой естествено има да каже нещо повече по въпроса.
Ако ли не, някой да постне изчерпателното "Предприемача е онлайн", като го оправят...