Хакнаха Предприемач.ком

Re: Хакнаха Предприемач.ком

Само не разбрах защо си толкова докачлив?!
Няма такова нещо, но не съм и от хората които си оставят магарето в калта.;D

Първо в голям процент от атаките се ползват експлойти който не винаги дават достъп до данните на сървъра или пък до база данните на определеният софт.
В случая има дефейс на сайта, пределно знаеш какви права и възможности дава това.

Много акъл даваш, но реално без да знаем каква е ситуацията, не може да се каже нищо. Освен това, ако бяха толкова интелигентни, че да имат достъп до дб-то и има трябваше именно тази информация, едва ли щяха да сменят индекса, по-скоро биха подслушвали за нови данни 🙂

Второ едва ли въпросната личност е имал за цел именно дб-то с информацията за която говориш и едва ли си е направил труда да я експорт.
Нещо което споменах по-рано в темата, ако си чел какво съм писал.

Просто смятам за повече от неуместно да драматизираш толкова нещата, а и мисля, че всеки средно интелигентен човек не ползва често използваните си пароли в подобен тип сайтове или пък да публикува важна информация за себе си.
Нищо не драматизирам, темата даже е особено полезна в случай на атака какви са ни практиките за защита,
това че се заяждаме един с друг вместо да дискутираме е съвсем отделен въпрос.

Колкото до придобитата информация мисля че няма какво повече да коментирам, бях изчерпателен в предните си постове.

gvv, ти не говори глупости, сам знаеш, че в този форум голяма част от редовните посетители са пълнолетни и над пълнолетието даже.
Човека визираше, че за сметка на нехаещите администратори хакерите може да взаимстват някоя и друга идея,
относно възрастовата граница в подобни случаи по-важно е на колко години си като интелект...

Яко офтопик (както и половината тема): Айде пак цялата тема се е напълнила с хейтванки... Напоследък само хейт чета във форума... и изказвания на някой хора по всички теми като свръх компетентни. Сега някой от обичайните заподозрени ще ми сложи червена точка и ще се мисли за голям мъж.
Никакъв офтопик не е, темата си е интересна и може да се ескалира доста над "предприамача падна! => Верно? => Ааа Върна се!".

А за хейта... Червени точки от анонимни мизерабли имат особено значение за мен... 😱

Разбирам че всеки иска някъде да си избива комплексите, ама си мислех, че тук сме се събрали сплотена общност от колеги и да си помагаме заедно... грешни представи имам аз, миличкия наивник.
Точно обратното, всеки инсталнал 2 готови системи е вече уебмастър aka. "голямата работа". Общество се гради на разбиране и дискусии, тук мнозинството са високомерни кокони... Факт... ;D

Но както и да е, предлагам да си продължим по темата за секюритито и да развием темата, ако някой естествено има да каже нещо повече по въпроса.
Ако ли не, някой да постне изчерпателното "Предприемача е онлайн", като го оправят...

Няма такова нещо, но не съм и от хората които си оставят магарето в калта.;D

В случая има дефейс на сайта, пределно знаеш какви права и възможности дава това.

Нещо което споменах по-рано в темата, ако си чел какво съм писал.

Нищо не драматизирам, темата даже е особено полезна в случай на атака какви са ни практиките за защита,
това че се заяждаме един с друг вместо да дискутираме е съвсем отделен въпрос.

Колкото до придобитата информация мисля че няма какво повече да коментирам, бях изчерпателен в предните си постове.

Човека визираше, че за сметка на нехаещите администратори хакерите може да взаимстват някоя и друга идея,
относно възрастовата граница в подобни случаи по-важно е на колко години си като интелект...

Никакъв офтопик не е, темата си е интересна и може да се ескалира доста над "предприамача падна! => Верно? => Ааа Върна се!".

А за хейта... Червени точки от анонимни мизерабли имат особено значение за мен... 😱

Точно обратното, всеки инсталнал 2 готови системи е вече уебмастър aka. "голямата работа". Общество се гради на разбиране и дискусии, тук мнозинството са високомерни кокони... Факт... ;D

Но както и да е, предлагам да си продължим по темата за секюритито и да развием темата, ако някой естествено има да каже нещо повече по въпроса.
Ако ли не, някой да постне изчерпателното "Предприемача е онлайн", като го оправят...

Направо имам чувството, че ти си го хакнал 😀😀:, шегувам се разбира се. Относно сайта, дано да го възстановят по-бързо.

Прочетох горе как хакерите го правели за слава. Е, аз лично не съм чул някой да се хвали из интернет пространството, аз хакнах туй, аз хакнах онуй, те са безизвестни. Може би е нещо като фетиш или мания за убиване на сайтове(като сериини убийци). Както и да е, просто не мога да разбера какво се доказва чрез това, явно съм твърде тъп или просто не ми достига въображението, за да разбера мисленето на хакерите.😱

............
Както и да е, просто не мога да разбера какво се доказва чрез това, явно съм твърде тъп или просто не ми достига въображението, за да разбера мисленето на хакерите.😱

харесваш си някоя компания и решаваш - ся за тея ще работя. Намираш някой по-известен сайт в който имат регистрация, хакваш го. Отиваш на интервю за работа с малка извадка от PRIVATE информацията от техния акаунт 😀

харесваш си някоя компания и решаваш - ся за тея ще работя. Намираш някой по-известен сайт в който имат регистрация, хакваш го. Отиваш на интервю за работа с малка извадка от PRIVATE информацията от техния акаунт 😀

Хабе, съквърчиранчичи.. вие големи хакери излязохте тук 😀😀 Браво,брао дайте още идеи ;D

Защо не си пиете ракията, а сте седнали да мислите за другите ? Предполагам когато от предприемач са готови и възстановят форума ще обеснят и какво се е случило.

Свърши ракията заради това 🙁 Ако искаш може да докараш 😛

Абсолютно съм съгласен с теб. И аз имах в предвид точно това, за жалост май нещо пак не се изказах като хората и не стана ясно какво искам да кажа... Нека строителите да си гледат строителството, счетоводители да си гледат счетоводството, ако искат да се учат на уеб, първо да се научат после да дават акъли и да се изказват неподготвени. Че напоследък всеки втори стана хипер, мега, ултра експерт по всичко... Ама на някой хора, егото и самочувствието им е по-голямо и от Бурж Дубай

Back
Горе