SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Хора, които биха искали да ми помогнат?

Re: Хора, които биха искали да ми помогнат?

След малко съвети и разговори успяхме да влезем в правия път момчето наистина има нужда от помощ, но както му казах надали повечето от вас това ги интересува. От друга гледна точка пък има добри умения и предполагам ще даде добри цени ето тук е списъка с уменията му :
http://www.webmasterbg.org/showthread.php?t=9752

Дано и двете страни са доволни :)

Вече съм му пратил работа. Ако иска да работи и да си изкара парите и бачка добре ще има и още.
 
Re: Хора, които биха искали да ми помогнат?

Искам да благодаря на всички, които ми помагат.
 
Re: Хора, които биха искали да ми помогнат?

Искам да благодаря на всички, които ми помагат.

Радвам се, че си намерил разбиране младеж, но на твое място сериозно бих си преосмислил живота. Като искаш да ти се помага, кажи го в прав текст. Не е унизително за паднал човек да поиска помощ! На всеки се случва да има проблеми, които му се струват непреодолими. Начинът, по който обаче ти постави нещата наистина е унизителен. Какво значи другите да искат да ти помагат? На теб все тая ли ти е? Това по-скоро техни или по-скоро твои проблеми и амбиции са?

Не искам да си мислиш, че се заяждам. Няма такова нещо. Казвам ти тези неща, като някой минал през някакви житейски трудности и понатрупал малко повечко от твоя опит. Важно е да имаш стабилна гледна точка, ако искаш да се развиваш. Няма срамна работа и не е срамно да поискаш помощ! Срамно е само да искаш помощ, която не ти е необходима, защото не вярваш в себе си! Живота е отношение!
 
Re: Хора, които биха искали да ми помогнат?

Ти сега ще почнеш да изкарваш повече отколкото ако караш онова камионче с туристи...пък и туристическият сезон скоро свършва. :)

Успех и друг път не започвай темите с такъв песимизъм. :)

Поздравления и за повечето от хората тук, които дори и с критиката успяха да ти помогнат.
 

Горе