Re: Ще се доверите ли вече на ДСК?
Когато завършвах гимназията ни раздадоха на цялото училище по една карта от тази шибана банка. От къде ни имаха данните, че да ни издадат карти - взели са ги от училището без никой да ни пита.
Казаха ни, че в някои от картите има награда 10 лева за учениците с висок успех, като не дефинираха какво и колко е "висок успех". Естествено, всички хукнаха по банкоматите да проверяват какво има в картите им.
След около година получавам писмо от банката, че сметката ми е -6 лева и че ако не ги платя, ще ме потърсят. Онзи ден, когато сме си вкарали картите, за да си проверим "наградата", сме ги активирали, сещате се. След един месец банката си сменя условията и картите стават с такса 50 ст./месец. И така взеха да ми се натрупват задължения и към -8 лева отидох да закривам картата.
Платих си 8 лева + 2 лева за закривани + 1.5 лева за още нещо, не помня какво, всичко към 11 лева и нещо за това, че са ми дали карта и съм я наврял в шибания им банкомат някога.
Излъгаха цяло училище деца. Имам и други случки с тях, но ще стане много дълго. Доверието е взаимно 😉