антивирусна ? коя антивирусна ползвате

Re: антивирусна ? коя антивирусна ползвате

Едно време бях доволен от Касперски, после минах през Аваст, и сега съм с AVG - Free версията.

Bitdefender Antivirus 2010 кракната, засега съм доволен и не товари много компа. Преди ползвах Avira и компа и лаптопа се прецакаха с вирусчета...

Linux - какво е това вирус?

Linux - какво е това работещи драйвери? 🙂

При следващото ми идване в София ми отдели 1 час за едно кафе в моля и ще ти го фиксна - предполагам имаш проблем с WiFi и картата ти е с чип boradcom или atheos.

При следващото ми идване в София ми отдели 1 час за едно кафе в моля и ще ти го фиксна - предполагам имаш проблем с WiFi и картата ти е с чип boradcom или atheos.

Нямаш грижи, ама аз за 1 час преинсталирам Windows-а 🙂, теб толкова ти трябва само за мрежовата карта 😛

С atheos wifi съм се борил цял ден, докато намеря читави драйвъри преди време, мъка голяма.

По темата: Честно казано вградения defender на windows 7 си ми върши перфектна работа 🙂

Ivo обаче когато направиш равносметка колко пъти преинсталираш Windows и GNU/Linux годишно + допълнителните приложения които си слагаш след това излиза, че си заслужава труда да си подкараш GNU/Linux станция(е ако ползваш Acronis, Ghost и т.н. е друга бира 😛 ). Пълен offtopic за фън

Нямаш грижи, ама аз за 1 час преинсталирам Windows-а 🙂, теб толкова ти трябва само за мрежовата карта 😛
Не съм имал проблем с каквито и да е драйвери за Линукс. Иво, инфото ти е старо, отдавна няма проблем за връзка с което и да е устройство. Ако не беше ДДС-то, оттдавна да съм разкарал Вина.

На Вина, който ползвам за ДДс-то зоун аларм.

@bgkulinar може да си емулираш windows-а под VirtualBox или VMWare и да си го пускаш само когато ти трябва(По този начин си го записваш и на dvd, дори да се прецака си го копираш от dvd-to и за 2 мин си готов 🙂 )

Това "Вина" звучи интересно: Имаш ли Вина ? <->Имаш ли Windows ? 😛

Не ползвам антивирусни от повече от 7-8 години на личните pc-та. Ползвам Deep Freeze и досега не съм имал проблеми. Само трябва да свикне човек 😉 .

Back
Горе