SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

как да започна ?

sto4o

New member
искам да започна афилиейт бизнес прочетох доста от темите в форума но ми остават много неясни неща. Моля за съвет от къде и как да започна имам добри познания по английски език и нямам проблем с компютрите и интернет но .......
 
Re: как да започна ?

неискам да е дропшопинг защото от прочетеното ми стана че трябва да започнеш с някъкъв капитал т.е. да вложиш първоначално пари а дали те ще се върнат не се знае. Обикновен афилитейт най лесното като за начало.
 
Re: как да започна ?

като за начало как се регна към дадена афилиейт програма и как се взимат парите от там ?
 
Re: как да започна ?

Регваш се чрез съответната форма за регистрация. Парите си ги взимаш според зависи - може по банкова сметка, paypal, western union,чек. Завити от самата програма какви възможности предлага.
 
Re: как да започна ?

Почни с афилиейт за някоя книга.

1.Регни домейн
2.Направи лендинг пейдж/сейлс пейдж (страница която да продава)
3.Пусни PPC в фацебоок, гугъл или където предпочетеш с добре проучена и анализирана кл. фраза свързана със нишата на книгата.

Дано това ти даде кикстарт :)
 
Re: как да започна ?

това с книгата е добре като за начало кажете некой сайт който предлага подобна афилиейт програма. Относно плащанията как е най-добре и най-лесно.
 
Re: как да започна ?

Почни с афилиейт за някоя книга.

Ти сигурно изкарваш доста пари от продажби на книги, за да го препоръчваш и на другите?!
 
Re: как да започна ?

Ти сигурно изкарваш доста пари от продажби на книги, за да го препоръчваш и на другите?!

Човек се учи докато е жив. (печеля)

Ти нищо не си му препоръчал.

П.С.
Ако иска да почне с хапчета за увеличение на пениса?!
 
Последно редактирано:
Re: как да започна ?

искам да започна афилиейт бизнес прочетох доста от темите в форума но ми остават много неясни неща. Моля за съвет от къде и как да започна имам добри познания по английски език и нямам проблем с компютрите и интернет но .......

Как изчислявате печалбата си от кликове върху реклами на сайтовете ви.Примерно имаш 1000 посещения дневно и 500 клика?
 
  • Like
Реакции: biks
Re: как да започна ?

Към Кулинар:
Много е лесно така - давай към предприемач.
Еми то хубаво, ама какво лошо има да му обясните на пича - кое как става?
Ето аз примерно ще се застъпя за него...
Давам ти статията от моя форум да прочетеш:

Афилиейт маркетинга е най-популярният начин за печелене на пари онлайн. Всеки може да печели от афилиейт маркетинга и неговите комисионни, независимо има ли опит в интернет маркетинга.В тази статия ще ви представя десет мощни съвета, които ще ви помогнат да успеете в афилиейт маркетинга и да печелите големи комисионни.

1. Изберете си специфична ниша или тема, за която да предлагате афилиейт програма. Не е препоръчително да се записвате за широка гама от афилиейт програми на различни теми. Направете своя афилиейт маркетинг насочен към определен пазар, както и предлагането на продукти, които са характерни за този пазар.

2. Направете изследвания и изберете най-добрите партньорски програми за вашата ниша. Вие трябва да изберете най-възнаграждаваните, надеждни и успешни афилиейт програми. Търговецът трябва да ви предостави някои пазарни инструменти, които да можете да използвате при предлагането на продуктите. В тази програма или тези продукти също трябва да бъдат с високо качество и трябва да бъдат на добри цени. Това ще направи лесно продаваеми тези продукти или програми.

3. Изградете уеб сайт фокусиран върху вашата ниша с висококачествено и уникално съдържание, което е богато на ключови думи и фрази.

4. Нужно е да разполага с някакъв бюджет за рекламиране на вашия сайт.

5. Привлечете трафик към сайта. На вашият сайт ще му трябва трафик, за да печели от афилиейт комисионните. Пишете статии, публикувайте онлайн съобщения или новини, свързани с вашата ниша и да добавите своя сайт към търсачките. Може също да обменяте връзки с високопоставени уебсайтове, свързани с вашата ниша.

6. Направете хубаво ревю на афилиейт програмите или продуктите в блогове, и включете вашия афилиейт линк..

7. Изградете имейл списък и предлагайте безплатни онлайн курсове, статии или е-книги. Когато имате списък, можете да сте в постоянен контакт с потенциалните си клиенти и да им препоръчвате своя афилиейт продукт.

8. Бъдете на разположение да отговорите на всички въпроси, зададени от потенциалните ви клиенти. Контролирането на взаимоотношенията с клиентите е много важно за онлайн бизнеса. Уверете се, че осигурявате истинското си име и имейл адрес на вашия сайт.Така че, потенциалните клиенти да могат да се свържат с вас за въпроси и знаейки, че там стоите вие. Това е важно за доверието на клиентите.

9. Направете си собствена мрежа от под - афилиейти. Поддържайте връзка с тях и ги мотивирайте към успех, защото успехът им е ваш успех.

10. Работете здраво, последователно за рекламиране на уебсайта си и имайте търпение. Тези десет съвета може да са помогнали на много хора в афилиейт маркетинга, но вие също може да постигнете много успехи и да печелите огромни комисионни от афилиейт програми!

Ако след това имаш някъкви въпроси питай...Ще ти отговоря подобаващо.....
 
Re: как да започна ?

Не искам да отварям очите на никой.Това е форум - изразявам мнение и не се заяждам с никой, както правиш ти.Пиша.Пиша.Ако преча на някой, админа знае как се процедира - по IP или username.Бате, бана си е бан.Ако се налага - ше го ям, но ако ли не, ще пиша - и то много.Искам да помогна и не виждам нищо лошо.За какво иначе е създадена тази тема - да се присмивате или да порицавате тези, които задават глупави за вас въпроси?
Коментирайте..Но не да ми казваш на мен, че добре, че съм аз.Не, не съм аз този, който ще ви отвори очите, но ще бъда този, който ще дава искренни мнения за това, което знам...Това е форум...За Афилиейт програми..
 
Последно редактирано:
Re: как да започна ?

Не мога да разбера защо сайта ми го няма в гугъла,нито пък в яхото!!! В гугъл адуърдс ми те4е кампания на този сайт,а в търса4ката сайта ми го няма!!!Ина4е го регистрирах и в гугъл и в яхо,изписа ми 4е го приема!! Защо така,някой може ли да помогне??

Благодаря предварително!
 
Последно редактирано от модератор:

Горе