много съм доволен от Сео конференция 2011

bobbydigital

New member
Много съм доволен, всичко беше както си трябва.
Научих нови неща.
Дори сложих микроформати в някои сайтове да видим какво ще стане 🙂

Само не ми хареса Камелия Георгиева и Пламен Русев, Камелия според мен няма качества на лектор, може да е много добра в това което прави но не може да го разкаже. Пламен Русев малко в повечко се лигавеше и прекалено много си рекламираше услугата.

Много добро впечатление ми направиха двамата Калиновци, Гената и Станислав. За съжаление не можах да слушам Иво Апостолов, но му прочетох презентацията и съм много доволен. Васил Тошков също ми хареса въпреки, че можеше да каже повече неща. 🙂

Направо се учудвам, че още няма тема по темата. Сигурно доста сте вилняли на автерпартито 🙂

Re: много съм доволен от Сео конференция 2011

Повечето хора реанимират явно, имаше силно афтърпарти. (Макар да бяхме 1 етаж по-долу.) 😛

Аз също съм много доволен. Само ще вмъкна, че според мен, единствено Васко и Калин Каракехайов говориха практически неща. Останалото на което присъствах си беше основно теория. За мен събитието беше такова, каквото очаквах.

Очаквам следващото, със сигурност отново ще присъствам 🙂

Дам същото , доста добре се получи 🙂

но "силно афтърпарти" не ме изкефи тъй като нямаше места и се наложи 🙂 да ходим другаде , както и други мой познати направиха , ние се наместихме в "Веселото Село" мога да кажа , че бях очарован от кръчмата

Относно афтърпартито, миналата година при много повече посетители на конференцията на афтърпартито дойдоха, по-малко. Имахме готовност за 50 души, колкото бяха през 2010, а дойдоха поне 70. Явно вече му се носи славата на пост-конферетното парти. 🙂

Много трудно предвидима е активността на семинарната част след 19:00, така че молим, да ни извините и да опитаме отново догодина. 😉

Последно редактирано:

Следващият път в Битбургер, там и цялата конференция да дойде, ще се събере 🙂

Навсякъде е трудно да се правят резервации за петък вечер за голямо количество, но неопределена бройка посетители. Като споменеш цифрата 50 и си мислят, че ще посрещат сватба, почват да искат предварителни менюта и прочие. 🙂

П.П. Във всеки случай, аз съм доволен от посрещането ни в Халбите. Разбира се изключваме задухът и липсата на места, което е мой пропуск, а не на кръчмето. 🙂

Последно редактирано:

А ще уредите ли петък без жива музика? 🙂

много ми е интересно от това което сте видели на конференцията колко от вас реално ще приложат чутото 🙂 и ще има ли резултат най- важното !
Да не говоря, че някой неща казани на тази среща не са така реално !!!!

много ми е интересно от това което сте видели на конференцията колко от вас реално ще приложат чутото 🙂 и ще има ли резултат най- важното !
Да не говоря, че някой неща казани на тази среща не са така реално !!!!

Лично аз от конференцията чух за микроформатите и още от утре почвам да ги мъча за последния сайт, който правя.

Ха, и аз отидох във "Веселото СЕлО" - беше жестоко🙂 Е ако беше ме огряло в Халбите супер .... ма.... Ще излезе май, че там второ СЕО парти май е можело да стане🙂

Back
Горе