SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

пр5 страница за 20 мин.

Re: пр5 страница за 20 мин.

Изядох банана в identi.ca ...
Не са ми трили акаунта, обаче като пробвам да пусна нещо, ми вади
"You are banned from posting notices on this site". Не съм се юрвал да се абонирам масирано. Може ли да е заради неактивност, имам само 2 поста (единият е introductory) ?
 
Re: пр5 страница за 20 мин.

Ина ме ми порязаха 3 акаунта така. Нямам идея защо го правят. А в единия дори си пишех лични съобщения с хора които ме следяха. Не бях влизал в тях около 2 седмици и като влезнах гре. Това за последните 2 говоря.
 
Re: пр5 страница за 20 мин.

И мен ме замразиха в identica, а не съм спамил. Така никога няма да стигнат Twitter :(

За спам изобщо не може да става и дума. Имах по 2-3 поста на няколко дни. При това гледах да се абонирам за хора от същата ниша, за която са ми постовете. И тия след 2 месеца ми замразиха първия акаунт. Направих нов пак така и като ми замразиха третия вече ми писна. Много тъпо, защото хора абонирани за мен ми пишат лични и аз не мога да им отговарям даже. Пълни идиоти са тиа, мен ако питате. :)
 
Re: пр5 страница за 20 мин.

Абе да са живи и здрави ... не е болка за умиране. Просто още една добра идея отива по дяволите.
 
Re: пр5 страница за 20 мин.

От мойте 10 акаунта само един е заминал. А нямам постове без линк :). Обаче всички акаунти са правени от различно IP и си имат различна картинка за аватар, имат си биография 1-2 изречения, попълнени тагове и уебсайт.
Дори имам два сайта на български и си пращам линкове съвсем необезпокояван (поне за сега) :).
 
Re: пр5 страница за 20 мин.

Така е :)
Виж в моя форум как да вземеш линк от страница, където главния домейн е с PR9 :)

Това не го разбрах, къде във форума да гледам?
 
Re: пр5 страница за 20 мин.

И мен ме замразиха в identica, а не съм спамил. Така никога няма да стигнат Twitter :(

Сори че вдигам темата но:

1. Cloxy - а темата на постовете според теб има ли значение? Дали може да е заради това? Защото някой от другите колеги пишат че ежедневно (или през няколко дена постват и то с URL-та) и нямат проблеми?

2. А може ли да е защото следваш (си разменил follow) с някой, който те са го определили за спамаджия и затова всички негови разменки да се броят за спамери и те?

3. И какво означава замразяване - спрян е временно да не можеш да постваш ли?
 
Re: пр5 страница за 20 мин.

Спрян е и не мога да поствам. Имам много хора, които ме следят, а аз следя колегите от България. Честно казано не ми пука, има още много сайтове на тази платформа :)
 

Горе