Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Chromium - до последно работеще добре с Убунту, с 1-2 пренебрежими бъга.Много ми се ще да мога да ползвам Chrome, но уви все още няма версия за Linux
Броя на отворените табове влияе естествено, но съм забелязал, че натоварването расте експоненциално с времето (компа често си бачка денонощно).
Chromium - до последно работеще добре с Убунту, с 1-2 пренебрежими бъга.
И какво ги правите тези 90 таба?
Аз като си свърша работата с нещо го затварям...
Иначе Хрома много хляб има да папа докато догони Сафари и след това ФФ за моите цели. Една дума - firebug.
не е.Хрома има вграден firebug tool, само че не знам доколко е конкурентен.
Ами аз сега от 4GB мога да ползвам 3.2, а то 64bit e за кода не за данните. Няма да глътне повече от 200-300МБ отгоре, а мога да сложа и 8GB на това дъно 🙂Иначе с х64 OS може да се окаже, че ще ти гълта повече рам (за сметка евентуално на по-голямо бързодействие). 🙂
Пробвах го и пак си имаше течове, а и с много табове ми се видя по-нестабилен. Изчаквам го да го тунинговат още малко. На слаб компютър е по-бърз, ама аз на моя разлика не видях.А защо не ползвате новия ФФ?
Според мен се справя по-добре откъм освобождаване на рам.
А защо просто не позвате Firefox Optimizer - на всеки 15-20 сек намаля използваната рам до 30-70 МБ.
Рядко се случва , ако има наистина голямо натоварване да не се стартира процеса.
Ползвам програмката от поне година и половина и съм супер доволен.