Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
За това и проекта се получи страхотно.е то там виж колко brainstorming e отишъл
пък и получаваш престижа да си сложиш логото им на страницата си 🙂
Едното е хамалска работа /програмиста/ другото е творческа /дизайнера/. Втората винаги е била с пъти по скъпа ...дизайна ( според мен ) е между 10-20 % от цялата работа по сайта , респективно парите са 10-20 % от целия проект
Едното е хамалска работа /програмиста/ другото е творческа /дизайнера/. Втората винаги е била с пъти по скъпа ...
За това 90% от сайтовете в мрежата са грозни /включително и тези които аз съм правил/.
Моето мнение е, че цената на дизайна би трябвало да е равна на цента на труда на програмиста ... и понеже нямам толкова пари да платя за професионален дизайн на собствени проекти, си правя нещата сам и нещата са ми грозни ...
Едното е хамалска работа /програмиста/ другото е творческа /дизайнера/. Втората винаги е била с пъти по скъпа ...
са доста несериозни. Освен ако "в момента гради портфолио" и се учите, докато някой ви плаща за истинска работа. Човек можа да си докара доста сериозна сума по тая тарифа. Клиентите, като ти искат скица но колело няма нужда да им даваш панорамна илюстрация на сцена от формула едно. Относно сериозната дизайнерска работа, с брандинга на търговски марки, там историята е друга и не виждам смисъл да събираме ябълки и портокали, там не се плаща за картинката.и дизайнертие сме хора и ние трябва да ядем 🙂 кви са тия 100лв. ... На подобна гавра би се навил само някой, който в момента гради портфолио и досега няма проекти зад гърба си.
ако приемем, че вадиш по толкова на ден и успяваш да бачкаш цял ден без да се замислиш и накрая си свършил работа... това което каза би имало смисъл...получаваш каквото си си платил... за 100 лв. получаваш картинка, в която е вложена никаква мисъл.
е нормалните художници точно дотам стигат с уеб дизайна 😉p.s за първи път чувам за позицията художник на psd дизайни