Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
В този форум осбъждаме интернет и в частност като бизнес. Това, което питаш, не се доближава до нито едно от двете. Все пак, ако някой има да каже нещо, да споделя.
Може например да се направи уеб сайт от тип онлайн магазин, в който да се добавят като продукти и от там посетителите да могат да ги поръчат, а ти да им ги изпратиш по куриер до техния град и адрес. Ще е нужно да регистрираш своята търговска дейност и също да наемеш фирма за изработка на уеб сайтове (или уеб дизайн), която да направи и поддържа сайта. Или може ти да го поддържаш ако се научиш на това.
Но като цяло въпроса ти е все едно как да създам бизнес. Това не е нещо, на което може да се отговори ей така на бързо във форума.
И аз съм съгласен, че е по-добре да се договориш с някой магазин (онлайн или офлайн) да продават твоята стока.
Обясни ли сте и вече как да продава шапките, може ли да използвам темата и да питам, всички ли си имате хоби?
Какво правят тези които си нямат хоби, защото си търся такова животно от няколко петилетки и не съм си намерил...
Доколкото разбирам хобито трябва да е нещо което да ти запълва времето и да не ти омръзва?
Някой може л ида каже какво отговаря на тези условия? Някое решение нестандартно 🙂
Обясни ли сте и вече как да продава шапките, може ли да използвам темата и да питам, всички ли си имате хоби?
Какво правят тези които си нямат хоби, защото си търся такова животно от няколко петилетки и не съм си намерил...
Доколкото разбирам хобито трябва да е нещо което да ти запълва времето и да не ти омръзва?
Някой може л ида каже какво отговаря на тези условия? Някое решение нестандартно 🙂