Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
това ми хареса 🙂неволно...
това ми хареса 🙂
Не съм чул до сега да мине.
Ако стане, пиши тук, да знаем 🙂
В това отношение са бетер КГБ и ЦРУ взети заедно 🙂
те за 3-4 пъти не банват 🙂
По mac адрес? 🙂)))))))))))))))))))))
Не е по MAC адреса, а по бисквитите на браузъра (вкл. и тези, които не могат да се трият по обичайния начин при стандартните настройки на браузъра). А също така и по user agent-а на браузъра, разделителната способност, операционна система, инсталираните шрифтове...
Възможно е също така да засичат по системния часовник (всеки е уникален - има поне няколко секунди разминаване).
Разбира се това са само предположения, реално какви техники ползват за да засичат невалидни кликове може само да гадаем.
Защото пишеш глупости.Само не ми стана ясно защо трябваше да ми сложи червена точка този умник. Като че ли не могат да те засекат по MAC адреса, който всеки знае, че е уникален? Тук е пълно със странни хора с огромно самочувствие на знаещи... 😡
Ами като знаеш нещо повече, обясни го и на другите, за да знаят, а не да се правиш на велик и да доказваш колко са тъпи останалите.Защото пишеш глупости.
MAC адреса е видим само между две физически свързани машини. Тоест на един кабел, на един switch/hub и тн. Само една машина помежду им, която да играе ролята на рутер и двете машини няма да виждат mac адреса си!
Та не разбрах - ти имаш директно опънат кабел към сървърте на Google?
По MAC адрес НЕ могат да те засекът.
Тук е пълно със странни хора с огромно самочувствие на знаещи... 😡
Добре де, biks, аз някакви претенции изявил ли съм? Не съм. Не се бия в гърдите и не се пъча. Но мисля, че е нормално в един форум, където хората се събират, за да обменят мнения и знания, когато видиш, че някой греши, да му обясниш, за да знае за в бъдеще.Нищо лично, но май тук е момента да та цитирам 🙂