Adsense и закрит акаунт

SkyWalkeR

New member
Преди време използвах услугата на google.Обаче си бях кликал на собствените си реклами, кога неволно кога нарочно и ми го замразиха.
Въпросът ми е: сега, ако си направя нова регистрация за друг сайт ще имам ли проблеми?

Re: Adsense и закрит акаунт

неволно...
това ми хареса 🙂
Не съм чул до сега да мине.
Ако стане, пиши тук, да знаем 🙂
В това отношение са бетер КГБ и ЦРУ взети заедно 🙂

Ми и аз около 3-4 пъти съм си цъкал на рекламите на Гугъл неволно. От бързане да отворя някоя страница или при презареждане ми се е случвало да ги натисна, защото са близо до менютата ;D

това ми хареса 🙂
Не съм чул до сега да мине.
Ако стане, пиши тук, да знаем 🙂
В това отношение са бетер КГБ и ЦРУ взети заедно 🙂

SkyWalkeR със сигорност ще има проблеми. На мен не са ми "замразявали" акаунт и немога да ти кажа със сигурност каква е политиката им такива случай.
Поразрови се в интернет има сайтове който предлагат същите услуги и няма да имаш проблеми ако си коректен.

те за 3-4 пъти не банват 🙂

За 3-4 пъти наистина не банват. Но ако не ти е голям сайта с много посещения, и като започне да те клика редовно някой "приятел" пиши си акаунта бегал.

Е добре сега новия сайт на друго физическо лице ли трябва да го регистирам ?

SkyWalkeR, преди три години и аз така гризнах дървото - един мой юнак пускал нова лан в някакъв квартал и накликал 270 клика за два - три часа от различни клиентски ІР-та, но не от техните компютри, а от служебния си лаптоп, с който настройвал мрежата. Разбира се, засякоха го по мак адреса и аз пих студена вода.
Минаха две години и половина и реших, че може да са забравили. Направих нов акаунт и кандидатствах за друг сайт. Резултатът?
Получих деликатен отказ с обяснението, че "системата им е много натоварена и евентуално след разширяването и, може да пуснат и нови акаунти..."

Та това е положението, ама опитай пък после пиши да знаем. 😀

Ще пробвам тези дни.Спомена мак адрес ами ако си го сменя или си купя нова ланкарта 😀

Последно редактирано:

Опитай, но пробите и грешките са си за твоя сметка.
По mac адрес? 🙂)))))))))))))))))))))

Само не ми стана ясно защо трябваше да ми сложи червена точка този умник. Като че ли не могат да те засекат по MAC адреса, който всеки знае, че е уникален? Тук е пълно със странни хора с огромно самочувствие на знаещи... 😡

Не е по MAC адреса, а по бисквитите на браузъра (вкл. и тези, които не могат да се трият по обичайния начин при стандартните настройки на браузъра). А също така и по user agent-а на браузъра, разделителната способност, операционна система, инсталираните шрифтове...

Възможно е също така да засичат по системния часовник (всеки е уникален - има поне няколко секунди разминаване).

Разбира се това са само предположения, реално какви техники ползват за да засичат невалидни кликове може само да гадаем.

Не е по MAC адреса, а по бисквитите на браузъра (вкл. и тези, които не могат да се трият по обичайния начин при стандартните настройки на браузъра). А също така и по user agent-а на браузъра, разделителната способност, операционна система, инсталираните шрифтове...

Възможно е също така да засичат по системния часовник (всеки е уникален - има поне няколко секунди разминаване).

Разбира се това са само предположения, реално какви техники ползват за да засичат невалидни кликове може само да гадаем.

Като и да са го засекли, все едно е - гризнах дървото. Но така или иначе това не обяснява червената репутация... нито съм се заял, нито съм обидил някого - изказвам едно предположение, независимо дали е вярно или не...
не че не ми е все едно и това де.

Последно редактирано:

И аз го отнесох скоро ... че и с пари ме завлякоха 🙁
А реално от моя страна няма фалшиви кликове, правеше си по над 1000 - 1200 клика на ден ...

Само не ми стана ясно защо трябваше да ми сложи червена точка този умник. Като че ли не могат да те засекат по MAC адреса, който всеки знае, че е уникален? Тук е пълно със странни хора с огромно самочувствие на знаещи... 😡
Защото пишеш глупости.
MAC адреса е видим само между две физически свързани машини. Тоест на един кабел, на един switch/hub и тн. Само една машина помежду им, която да играе ролята на рутер и двете машини няма да виждат mac адреса си!
Та не разбрах - ти имаш директно опънат кабел към сървърте на Google?

По MAC адрес НЕ могат да те засекът.

Последно редактирано:

Защото пишеш глупости.
MAC адреса е видим само между две физически свързани машини. Тоест на един кабел, на един switch/hub и тн. Само една машина помежду им, която да играе ролята на рутер и двете машини няма да виждат mac адреса си!
Та не разбрах - ти имаш директно опънат кабел към сървърте на Google?

По MAC адрес НЕ могат да те засекът.
Ами като знаеш нещо повече, обясни го и на другите, за да знаят, а не да се правиш на велик и да доказваш колко са тъпи останалите.

Да, с Гугъл отдавна имам директен кабел и всеки следобед правим с екипа турнир по табла онлайн. 😛

Нищо лично, но май тук е момента да та цитирам 🙂

Тук е пълно със странни хора с огромно самочувствие на знаещи... 😡

Нищо лично, но май тук е момента да та цитирам 🙂
Добре де, biks, аз някакви претенции изявил ли съм? Не съм. Не се бия в гърдите и не се пъча. Но мисля, че е нормално в един форум, където хората се събират, за да обменят мнения и знания, когато видиш, че някой греши, да му обясниш, за да знае за в бъдеще.
Но това си е характерно в нашата мила страна (за разлика от международните форуми) - масово се опитват да ти покажат, че си тъп, вместо да ти помогнат, когато е необходимо...
Не съм срещал подобни отношения нито във форума на phpBB (391703 души), нито във този на phpBB SEO (12898 члена), нито на друго място, където участвам извън България.
Хайде, ако можеш, опровергай ме.

Back
Горе