Ask Bulgaria

Re: Ask Bulgaria

Това с арбитража не бе ли забранено?
Изглежда ми като да е съгласувано с Google, защото резултатите на ask.com излизат навсякъде. Да не говорим, че показват URL, което не съществува...
3944687N.png

Да не говорим, че показват URL, което не съществува...

Гугъл винаги са давали възможност да се показва URL, което не съществува.

Това с арбитража не бе ли забранено?
При определени условия (на които аск не отговаря) може. По-притеснително е, че допускат превъзходна степен, която не само е забранена, но и няма как да мине през БГ редакторите.

По-притеснително е, че допускат превъзходна степен, която не само е забранена,...

Лекторе, пак не четеш...

Превъзходната степен не е збранена.

Да спестя четене на колегите:

"Суперлативи
Ако рекламата Ви съдържа сравнителните или субективни фрази „най-добрият“ или „№1“ (и всички други варианти на „номер едно“), на уебсайта Ви трябва да е ясно показано потвърждение за това от трета страна. То трябва да е от лице или от група, които не са свързани със сайта Ви. Отзивите и мненията на клиенти не представляват такова потвърждение.

Ако например в реклама се твърди, че предлага „Най-доброто в мрежата“, сайтът трябва да покаже потвърждение от трета страна за това твърдение. Печат от списание „Форбс“, посочващ, че този сайт е получил награда „най-добър в мрежата“, може да се приеме за потвърждение и в такъв случай рекламата съответства на правилата."

Имаш някаква репутация тук, не я съсипвай с гръмки изказвания🙂

С добри чуства!

Абе, Сео-пич клонинг, къде видя трети страни да са дали оценка, че най-добрите резултати са на аск.цом? Що се хващаш за думата?

Виждам, че нямаш никаква репутация в този форум, не пропилявай това, което нямаш.

П.П. Можеш да ми викаш и писателю, защото съм съавтор в една книга за интернет маркетинга 🙂. Ей, завистта е голяма сила.

Последно редактирано:

Вярваш или не, това е новата Ask Bulgaria. Че и арбитраж правят. Потърсете масажи в Гугъл и ще видите.

хм търсачка в БГ с не-гугълски ейнджин? а за какъв арбитраж става дума? това него разбрах - някакви спорове за домейни ли?

За: Ask Bulgaria

За: Ask Bulgaria

Предполагам това, че като търсиш масаж в Google ти изкарва реклама "Търсите масажи?" или Търсите.. думата която си търсил.

Back
Горе