CEO-то на GoDaddy

Re: CEO-то на GoDaddy

тези ловни подвизи са остатък от родовото общество, и аз не ги харесвам, подкрепям хората , коментирали долу, че се местят към друга фирма ....

такива ловци имаме и на родния небосклон, на най-високо ниво! Чудя сe как не се срамуват???

Конкуренцията ги почнаха
Namecheap $4.99 Domain Transfer
Yep. About the strangest deal I've seen in the hosting world. CEO of GoDaddy,Bob Parson, kills an elephant so namecheap.com offers $4.99 domain transfers (limit of 10).

Code: BYEBYEGD

Here is the text for the deal:

"We’ve decided to throw our support behind our Elephant friends by offering domain transfers at a price where we actually lose money.

Show your protest by saying BYEBYEGD again and transfer your domains to Namecheap for $4.99 for the next 24 hours through 11:59pm EST on 3/31/11 (limit 10 per user).
On top of that, we’ll donate $1 for each transfer to Save The Elephants at http://www.savetheelephants.org/

Няколко пъти като се опитам да ги бягам от Godady и не ме пускат. Този път дано стане, че вече наистина ме дразнят.

Явно има слабост към африкански животни...

video.me/ViewVideo.aspx?vid=501

Конкретното явно има слабост и към него 🙂
Сега да очакваме нов промо код с дарение към "Спасете леопардите"

Ама и слоновете го усещат... http://www.video.me/ViewVideo.aspx?vid=621

Последно редактирано:

Всъщност начина по който е показно цялата работа е много просташки. Има огромен проблем със слоновете, защото е нарушено животинското равновесие там, ако някой се интересува да попрочете повечко.

Винаги става така когато се избие (или намали драматично) популацията на дадено животно/хищник, неговата храна се развива прекомерно и след време се самоунищожава (унищожавайки цялата си храна). Имаше и някакъв филм ... за подчовеци и медиуми ... the time mashine

към края на филма се води подобен разговор
www.youtube.com/watch?v=kFyFOpSev1c&feature=related

а това е от първия филм, трябва да го гледам някога 😀
www.youtube.com/watch?v=A9miqKm0aB0

Отварям википедиа да видя какво пише за парсънс:
Bob (Robert) Parsons, inhumane elephant killer, (born 1950) ...

хе-хе 🙂

Прикачени файлове

• inhumane-elephant-killer.jpg
    inhumane-elephant-killer.jpg
    48.6 KB · Преглеждания: 0

Back
Горе