ivo.apostolov
Неразбиращ
Re: CMS - недвижими имоти
## виж долния пост ##
## виж долния пост ##
Последно редактирано:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Мерси, успех и на теб, а и да не стигне далеч, ще има доста време да те чакам да ме настигнеш където съм 😀Изобщо не четеш какво пиша, а само си повтавяш едни и същи неща.
С подобен мироглед няма да стигнеш далеч.
Успех...
Не съм ги пробвал, но може да ги разгледаш ... изглеждат доста добре 🙂
Ти ли ще публикуваш или хората ще публикуват?
Линка дава 404
А нещо по-конкретно? Правил ли си такова чудо?
Каква точно е реализация?
Примерно ако ще платя 119 $ за приложение за Джумла дали ще получа всичко, коети ми трябва? Демо от сайта не е много ДЕМО-нстриращо 😕
Мерси на всички !
Не няма да ти дам - реп ...Защо някой казва, че custom решението е по-добро, като не е така?
Ако беше по-добро просто нямаше да има други.
Мерцедеса е по-добър от БМВ-то ми звучи много несериозно изказване.
Едното е по-добро спрямо бюджет, другото спрямо функции, третото по друг критерии.
@netsurfer затова ти дадох отрицателна репутация, защото изказването ти не е вярно и е подвеждащо, разбира се сега имаш възможност да ми е върнеш.
Не няма да ти дам - реп ...
Като говорим за коли - кое по-добре на писта? - една S класа 65 amg 612 коня или един slr пак толкова коня - едното е лимузина, другото е спортна кола ... Едното от 0 е започнато с идеята да е спортна кола, другото е почнато с идеята да е луксозна лимузина, като в последствие са МОДНАЛИ, че да стане малко спортна ...
Същото е с CMS - имаш спортна лимузина - със всичките + и - на това и от другата страна - назобен къстъм CMS без нищо излишно ...
Ехе, ти колко спортни коли си направил, че знаеш, че е стотици по-скъпа 🙂А разработката на спортната кола е стотици пъти по-скъпа от тунинговането на лимузината... КОЕТО обяснява защо custom сайтовете са на умиране и ще се кротнат някъде на не повече от 2..3% пазарен дял
Ехе, ти колко спортни коли си направил, че знаеш, че е стотици по-скъпа 🙂
А тези 2 ... 3 % държат над 90% от целия пазар в интернет 😀
А къстъм решенията показват до колко един проект е сериозен ;D
Мерси, успех и на теб, а и да не стигне далеч, ще има доста време да те чакам да ме настигнеш където съм 😀
Всъщност истината е, че дори и къстъм решенията се базират на готови неща, направени предварително от фирмата или програмиста. Аз в момента търся да поръчам два сайта и виждам, че повечето фирми си работят с техни CMS-и и ги модват според клиента и цените вече са доста изравнени. Например: "Къстъм" решение за онлайн магазин ми излиза по-евтино (по цена от две-три сериозни фирми, като изключвам цифромани като MAG и подобни 🙂), отколкото от SummerCart да ми моднат техния си магазин. ?!?!?
Освен това по белия свят има хора специализирани дотолкова в модването на Jommla или Drupal или какъвто си искате друг CMS, че е трудно да се направи разлика между къстъм и Open Source CMS и като качество и като цена.
Оттам моето мнение е, че дори е по-добре да е опен сорс ЦМС защото утре взимаш друг специалист по Joomla например и той ти оправя бакиите на предишния. В къстъм решението като вземеш друг програмист, всеки ти казва, че по-добре да ти напише кода наново щото стария бил голяма боза, ама откъде знаете, че и новия няма да е боза. ?!?!?
Това ми изказване е от гледна точка на човек който разбира доста от програмиране, не го прави лично, но има, имал е и ще има доста вземане даване с програмисти 🙂