DrupalCamp 2011

Re: DrupalCamp 2011

Шокиран съм. Намерих втори човек, който твърди, че с Drupal може да се работи 🙂

Ами работи се, даже по-лесно, отколкото с Joomla 😀

кажете, как можахте да кръстосате две събития в 1 ден?

Ами нямаше кога да го направим по друго време. 🙂 Щото трябва да се съобразим освен с БГ събитията и с международните Друпал събития и на практика никога не остава свободно време 🙂

Ами работи се, даже по-лесно, отколкото с Joomla 😀
Не знам дали е по-лесно от Джумла (последните ми спомени са то Мамбо), но определено е доста по сложен от ВП и за начинаещ ще си е стрес.

Това, което ме удиви, че за елементарни неща като качване на снимка на страница, трябва да се инсталира модул. Общо взето, ако ви трябва нещо, слагате модул.

Това, което беше полезно за мен, е от презентацията на Робърт Немузапомнихфамилията. Според него, ако продавате нещо, което е под GPL, примерно доработка, модул, тема, купувачът може да го пусне за свободен даунлоуд, защото е длъжен да запази ГПЛ лиценза. И това минавало в щатските съдилища. Единствено при темите може да има друго лицензиране на снимки и изображения.

Според него, ако продавате нещо, което е под GPL, примерно доработка, модул, тема, купувачът може да го пусне за свободен даунлоуд, защото е длъжен да запази ГПЛ лиценза. И това минавало в щатските съдилища. Единствено при темите може да има друго лицензиране на снимки и изображения.

Това не го ли знаеше? Всъщност не само за свободен, а и за платен може да го пусне 🙂

Това не го ли знаеше? Всъщност не само за свободен, а и за платен може да го пусне 🙂
Не го знаех и ми стана интересно.

Back
Горе