DrupalCamp 2011

nbsp

New member
Друпал България организира първия DrupalCamp през януари 2011.

Кога?
22-23.01.2011г.

Къде?
Червената къща, София - Вижте тук

Кой може да участва?
Всички, които се занимават с уеб. От фрилансъри, през уеб студиа, до хора, които просто им е интересно какво се случва с Open Source обществата в България.

Повече информация може да получите на www.drupalcamp.bg

Също така можете да се отбележите и във фейсбук страницата на събитието, за да знаят приятелите Ви, че ще бъдете там

Re: DrupalCamp 2011

Пълно затишие.... 🙂

никой не се обажда ще идва ли, няма ли да идва.

Дайте да се преброим кой ще идва и кой не! 🙂

На мен малко ми се разминават точно тези две дати.🙁

Аз съм много обиден, че заради някакъв рожден ден няма да дойдеш на кемпа, ама ще ти го върна 😉 В крайна сметка човек има рожден ден всяка година а първия Друпал Кемп е един път, следващия няма да е първи :lol

Искам да напомня на желаещите да се запишат за Кемпа, че остават малко повече от две седмици до самия кемп и е добре да се запишете навреме, за да можем да Ви предвидим с необходимите тениски, материали и т.н. 🙂

ЩЕ чакам видео , много са причините да не присъствам къде няма лев , тежка зимна обстановка , семейни задължение и тн. Но ще бъде яко де нали съм друпалист . 🙂

Наистина жалко, че такива събития са само в София.
Само оправдания 🙂. Ако го направим във Варна или в Бургас ще дойдат още по-малко хора. Аз лично не бих отказал някой кемп лятото на морето все пак 🙂

Не исках да прозвучи, като оправдание. Просто винаги съм смятал, че Пловдив трябва да е столица на такива мероприятия. В центъра на България е и има доста бази, където могат да се провеждат тези кемпове.

Все пак в моя случай не е кофти мястото, че е София, а графикът ми 🙂

Просто винаги съм смятал, че Пловдив трябва да е столица на такива мероприятия. В центъра на България е и има доста бази, където могат да се провеждат тези кемпове.
Без да засягам патриотизма, но както и да въртя картата, Пловдив не е в центъра на България 🙂

Но факт е, че и в други градове се правят добри мероприятия. Примерно, p2p в Търново събира много фенове.

Без да засягам патриотизма, но както и да въртя картата, Пловдив не е в центъра на България 🙂

Но факт е, че и в други градове се правят добри мероприятия. Примерно, p2p в Търново събира много фенове.

Коя карта гледаш? 😀
bulgaria_simeon_i_893-927.png

Иначе може и да има събитие тази година в Пловдив, ще видим... 🙂
Нека първо да мине друпалкемпа, че днес нали излезе седмицата...

WebExpo има в Пловдив вече две години подред, предполагам, че и тази ще има 🙂

Не исках да прозвучи, като оправдание. Просто винаги съм смятал, че Пловдив трябва да е столица на такива мероприятия. В центъра на България е и има доста бази, където могат да се провеждат тези кемпове.

Все пак в моя случай не е кофти мястото, че е София, а графикът ми 🙂

Пловдив е удобен за Софианци и част от Южна България, но ако трябва да стигнеш до Пловдив от Плевен, Русе, Варна и т.н. градове от северна България си е тегаво. Докато София е на 1 час път от Пловдив по магистралата и далеч по-удобна за хората от северна България.

Освен това по-голямата част от хората са от София 🙂

Разцъквайки седмицата, някак отвътре ми идва порив да предложа сесия: 10 причини да не ползваме Drupal 😛 🙂

Заповядай 🙂 Обещавам да се постарая да я включат в програмата. Всяка една градивна дискусия би била от полза, дори и тази, която предлагаш. 😉

ЕДИТ: Само имай предвид, че там ще има 100-тина друпалсити и не обещавам, че ще мога да те опазя на място 🙂

Back
Горе