Re: Google Places верификация
Ако към мястото е добавен интернет уеб сайт,на резултатите за търсене се показва уеб сайта с червено балонче. Иначе когато се се търси за места
примерно баничарница жк .... гр. ...... излизат подредени местата като за класирането по места значение имат ключови думи в заглавие на мястото,описание на мястото също така и ключови думи в отзивите.Има значение и посещаемост на самото място,броят на отзивите и звездичките.
Забелязал съм че за софия резултатите на местата се показват по търсене с името на районите(професия,район,гр.).Ако се търси по квартал трябва да има жк преди името на квартала. Иначе след като мине проверката уеб сайта излиза като място дори да няма ключови думи квартал-град или поне само с присъствието на едната.Ако със място в картите има вързан уеб сайт,това би трябвало да подобри търсенето по ключови думи,но най вече когато се търси за локация.Също така (поне според мен),ако примерно имаме баничарница в софия и отдолу в коментарите и отзивите на мястото имаме "най-добрата баничарница"
При търсене за "добра баничарница в софия" би трябвало да се покаже нашия сайт или място с балонче.Дано да съм бил полезен.