inArticle.info - Рецензия моля

Virosss

New member
Здравейте колеги,
от няколко дена си играя с тази Директория за статии и днес считам, че вече привърших с нея, но все пак бих желал и вашето мнение и идеи.

По принцип, няма някакви уникални функции. Стандартното за подобен тип сайтове - добавяне на статии. Интересува ме мнението ви за подредбата и ако не ви е трудно да изпробвате регистрацията, публикуването на статия ( дори да е от 1 дума, просто за теста ). Искам да разбера дали един нормален неособено грамотен потребител, ще се ориентира в сайта.

Директорията е изградена върху Wordpress 3.0 ( бая си поиграх, докато преведа повечето видими за потребителя неща 🙂 ), като малко си поиграх и да персонализирам някой от функциите.

Сайта е: www.inarticle.info

Благодаря предварително за отделеното време и ще се радвам на вашите коментари.

Re: inArticle.info - Рецензия моля

Страхотна дирекория! Бърза, добре изглеждаща! Добавих няколко статии! Грешка няма да имаш ако ги approve

Добавих някой от статиите с голям компромис 😉 След малко ще ти пиша на мейла защо не ти удобрих и другата статия

Сещам се защо .... но само да знаеш, че ако не позволяваш поне по едно линкче - то малко ще са хората, които да искат уникалната статия да си публикуват при теб, т.е. ще предпочетат някоя по-тежка директория

Това, само за протокола :]

Иначе, докато добавях нямаше бъгчета, проблеми - всичко нормално...

Според мен за гугъл ще е трдно да се ориентира за какво точно е сайта - ексурзии, компютри или нещо друго. Новото ВП позволява да ползваш поддомейни за отделните категории.

Според мен за гугъл ще е трдно да се ориентира за какво точно е сайта - ексурзии, компютри или нещо друго. Новото ВП позволява да ползваш поддомейни за отделните категории.

Дам знам, че позволява ползването на субдомейни, но нещо не ми хареса 🙂

Сещам се защо .... но само да знаеш, че ако не позволяваш поне по едно линкче - то малко ще са хората, които да искат уникалната статия да си публикуват при теб, т.е. ще предпочетат някоя по-тежка директория

Това, само за протокола :]

Иначе, докато добавях нямаше бъгчета, проблеми - всичко нормално...

Е май не си направи труда да прочетеш условията за ползване 😉 Разбира се, че разрешавам връзки в публикациите ( нали това е основната идея ), но до 3 връзки.

А аз бих увеличил броя на думите, които са задължителни за една статия. Просто няма смисъл 100 думи да се получат три линка

Към условията за ползване бих добавил уникалността на текста, поне 50%.

Еми всъщност в условията, вече съм добавил, че текста трябва да е авторски, което всъщност би трябвало да значи, че е и уникален 🙂

@JustAn мдам мисля, че си прав/а вероятно поне 300 дими, ще е добре за най-късата статия, която всъщност би трябвало да е да речем презентация на сайт/блог.

Еми всъщност в условията, вече съм добавил, че текста трябва да е авторски, което всъщност би трябвало да значи, че е и уникален 🙂

@JustAn мдам мисля, че си прав/а вероятно поне 300 дими, ще е добре за най-късата статия, която всъщност би трябвало да е да речем презентация на сайт/блог.

А според мен и презентация на сайт/блог/услуга не трябва да има. Просто статия която да помогне на потребителя, а и на твоят сайт и едва тогава да има линк. Иначе просто няма смисъл.
Между другото когато ми остане едно свободно време смятам да ти стана конкуренция 😀. Всъщност вече имам и домейн... 🙂

Честито, успех в начинанието. Артикъл дир-те са много хубаво нещо ако човек след като плати за уникална статия и я добави статията се класира в серпа.

Последно редактирано:

Здрасти, и аз пуснах една статия.Проблема че много от потребителите не четат никога условията.Аз например с тази галерия се хванах за главата.70-80% от потребителите не изчитат условията, после само се уплакват че немогат да се ориентитат в сайта. Мисля че ние малко ги надценяваме, явно трябва да е много опростена навигацията на такива сайтове, ма идея си нямм как да стане без да се наруши елементарната сигурност.
Успех!

@JustAn Вероятно е така, но все пак това е един от вариантите хората да драснат своята първа публикация и да се зарибят. Смятам, че е полезно да научаваме за новите проекти и няма да е излишна категорията. Понякога и най-дребните проекти имат голям потенциал при развитие.

А относно конкуренцията... такова понятие в тая ниша няма. Всичко го правим, за да има къде да изграждаме своите Link Building стратегии и тук идва мястото на думите на Мечо Пух - "Колкото повече-толкова повече", затова смело пускай, дори ако имаш затруднения, бих ти помогнал 😉

@biks прав си. Засега гледам, че добре се индексират статиите. Явно Wordpress 3.0 и новият алгоритъм на Google се разбират добре 🙂

@Michaella за съжаление си много права. По мои наблюдения много рядко някой се зачита в правилата за ползване. Затова и съм ги написал сравнително кратко и все пак съм избрал вариант, при неодобрение на статия да информирам потребителя и защо не е одобрена статията, като му дам правото да си я редактира, така, че да отговаря на правилата в рамките на няколко дена, след което я изтривам.

"Би трябвало" според теб.
Купувам/пиша 1 текст и го публикувам в 10 директории -> аз съм си автор -> аз си разпространявам контента -> текстът е авторски -> дублирано съдържание -> ефект от (и за) твоята директория? Знаеш какъв е 🙂

"Би трябвало" според теб.
Купувам/пиша 1 текст и го публикувам в 10 директории -> аз съм си автор -> аз си разпространявам контента -> текстът е авторски -> дублирано съдържание -> ефект от (и за) твоята директория? Знаеш какъв е 🙂

Всъщност още след като публикувах отговора си в темата, разбрах, че имаш право и още тогава добавих и пояснение, че трябва и да е уникална 🙂

Благодаря за уточнението. В случая си прав.

Условия за Ползване - ц, в българският език ползване трябва да бъде с малка буква.

Благодаря за забележката. Вече е поправено. Ще ме извинявате, ама явно по Български не бях отличник 🙂 и е възможно да правя някой други граматически грешки... приемам забележките.

Back
Горе