Mininova спира пиратската услуга

go6o78

New member
Май леко по леко няма да останат торенти
в близките години

Популярният битторент (BitTorrent) сайт Mininova (Mininova.org), който е един от 100-те най-посещавани уеб сайтове в света, преустановява нелегалните си услуги в изпълнение на решение на Холандския съд.
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2609791

• Like
Реакции: teo
Re: Mininova спира пиратската услуга

лошо за любителите на безплатни филми, музика и софт

аз не съм любител на пиратските но КАК ЗАБОГА да си купя нещо легално като не взимам минимална заплата 3000 евро като в германия ... а взимам 800 лева

това ми е мисълта и на мен с тези заплати особено в България
пиратството си ще си е на почит

...не взимам минимална заплата 3000 евро като в германия ... а взимам 800 лева
А, от рецептите не печелиш ли 😛 ?

vkusno

забравил си да си подновиш сайта с игрите от подписа

аз не съм любител на пиратските но КАК ЗАБОГА да си купя нещо легално като не взимам минимална заплата 3000 евро като в германия ... а взимам 800 лева

Ми как.. ей така, ще си продължаваме да бистрим темата за ниски заплати, ще плюем, и ще продължаваме да си зимаме 800 лева. Щото не ни стиска да направим друго... Малко встрани от темата е но вижте тук:

http://bg.altermedia.info/?p=13168

Генералният директор на БНТ Уляна Пръмова, твърдо заявява "Нито една телевизия не си променя програмната лицензия заради подписка или под натиск."

При положение, че нейната заплата е от бюджета, и телевизията е към бюджета, тя смее да заяви, че едва ли не имат статут на Частна Телевизия, и не я е*бе мнението на тези дето и плащат заплатата - ние !

Еми, да, ще продължаваме да зимаме 800 лева и да ни осигуряват на 300, щото не ни стистка да обадим шефовете си на данъчните, или на други институции... или да направим каквото и да е, като граждани и най-вече хора.

П.С. vkusno, това не е лична нападка 😉 просто мнение за голямата част българи..

Последно редактирано:

bedio, имаш и трети път - започваш да работиш за себе си. Тогава ще разбереш, защо работодателят не те осигурява на 800 лв.

• Like
Реакции: teo

И 6000 лева да взимаш не мисля, че ще си купуваш музиката и/или филмите. Всичко опира до манталитет, а не до пари.

п.с с 3000евро можеш да живееш доста, доста добре в Германия и тази цифра е около два пъти по-висока от минималните заплати.

И аз мисля, че нещата опират до манталитет. И до удобство/мързел - къде са няколко клика, къде е ходене по магазини, примерно 🙂

Това за ниските заплати е удобното оправдание и приспиване на съвестта. По-скоро проблем е друго - че в България ги няма много от стоките, които можеш да си свалиш от нета, а онлайн-пазаруването често е проблемно.

И аз мисля, че нещата опират до манталитет. И до удобство/мързел - къде са няколко клика, къде е ходене по магазини, примерно 🙂

Това за ниските заплати е удобното оправдание и приспиване на съвестта. По-скоро проблем е друго - че в България ги няма много от стоките, които можеш да си свалиш от нета, а онлайн-пазаруването често е проблемно.

Проблема е, че MS Office тук се предлага навсякъде на една цена, докато примерно Амазон имат леко по-различна от тукашния монопол.

Back
Горе