nap.bg - Поредното Осиране

irgy.net

Senior Member
Тази сутрин чета в ел. медиите, че от днес здравният статус може да се проверява на сайта на НАП www.nap.bg и си викам, чакай да погледна какво има на сайта и Йок , сайта не се отваря. Явно сървъра им не е издържал 🙂

Re: nap.bg - Поредното Осиране

При мен се отвори рано сутринта, ама за мое учудване ми пише че нямам липсващи вноски, при положение че имам да внасям за повече от година......

При някой от вас да има подобни проблеми? 🙂

EDIT: усетиха се и сложиха някаква статична страничка, май работи вече

https://inetdec.nra.bg/freesrvinfo.html

Последно редактирано:

Ммм българска му работа...
Иначе със субдомейна от който се проверява не е имало проблеми. На отделен сървър е.
Грешката е че са обявили че в nap.bg ще става проверката и съответно всички се опитваха сутринта да отворят тежкия им сайт за един линк към субдомейна( https://inetdec.nra.bg/ ) който иначе е пушка... 😉

При мен се отвори рано сутринта, ама за мое учудване ми пише че нямам липсващи вноски, при положение че имам да внасям за повече от година......

При някой от вас да има подобни проблеми? 🙂

При мен показва данни за интервала "от ЯНУАРИ/2000 до ДЕКЕМВРИ/2006"

Ако и при теб показва архивите, това обяснява нещата. А иначе, отиди си ги внеси, с този новия закон шега не бива. За 3 неплатени вноски ще ти прекъснат правата, че и някакви глоби слагат

При мен показва данни за интервала "от ЯНУАРИ/2000 до ДЕКЕМВРИ/2006"

Ако и при теб показва архивите, това обяснява нещата. А иначе, отиди си ги внеси, с този новия закон шега не бива. За 3 неплатени вноски ще ти прекъснат правата, че и някакви глоби слагат

Ха, и при мен го дава за същия период... Ама в същото време пише

Код:
ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛЕН СТАТУС [B]към 31.01.2010 г.[/B]
ЛИЦЕТО Е С НЕПРЕКЪСНАТИ ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНИ ПРАВА

А защо справката я дава до 2006-та само, нямам никаква идея....

captcha-та добре, ама да я направят на български? 🙂

Аз си наех арабски гадател за да ми я разчете 😀 Сега ще пробвам с мандарински лингвист.

Хаха, пушка друг път 🙂

Когато един обикновен потребител отвори сайта и му цъфне следният надпис:

You have asked Firefox to connect securely to inetdec.nra.bg, but we can't confirm that your connection is secure.

И после бутони - "Махни ме от тук" и "Разбирам рисковете"...

🙂

Ммм българска му работа...
Иначе със субдомейна от който се проверява не е имало проблеми. На отделен сървър е.
Грешката е че са обявили че в nap.bg ще става проверката и съответно всички се опитваха сутринта да отворят тежкия им сайт за един линк към субдомейна( https://inetdec.nra.bg/ ) който иначе е пушка... 😉

цялата intedec система е направена с ActiveX контроли - това им е проблема. Ама се научаваш. Преди време даже имаше някъде описание в техния сайт, как да приемеш сертификата и т.н. и даже с FF е добре, защото един път добавяш ексепшън и приключваш въпроса а с IE всеки път бучи. 🙂

цялата intedec система е направена с ActiveX контроли - това им е проблема. Ама се научаваш. Преди време даже имаше някъде описание в техния сайт, как да приемеш сертификата и т.н. и даже с FF е добре, защото един път добавяш ексепшън и приключваш въпроса а с IE всеки път бучи. 🙂

Хаха, а аз се чудех защо ми пише че сайта е нещо опасен и ме кара да добавям ексепшън 😀

Бе това с ексепшъна май е защото не са си направили сертификата като хората и липсва Ownership information

Относно това защо показва от 2006 най-вероятно е заради това, че сега се гледа в последните 3 години дали имаш неплатени здравни осигуровки

Бе това с ексепшъна май е защото не са си направили сертификата като хората и липсва Ownership information

По-вероятно е да са със самоподписан сертификат 🙂, но те какво ли са правили като хората не знам.

Само дето на мен ми ги показва ДО 2006, а не ОТ 2006

Back
Горе