nap.bg - Поредното Осиране

Re: nap.bg - Поредното Осиране

Относно това защо показва от 2006 най-вероятно е заради това, че сега се гледа в последните 3 години дали имаш неплатени здравни осигуровки

Всъщност при мене е *до* 2006. Тоест ЯНУАРИ/2000 до ДЕКЕМВРИ/2006 - за тоя период ми я дава. А не виждам логика точно 2006-та да е крайна дата... всмисъл осигурявал съм се в тоя период и след това.

Според мен не вади справка за след 2006 година, ако през цялото време си се осигурявал след това.

Бе и това не е май 🙂
Значи в моя случай до към 2008-2009 съм се осигурявал и имам за последните 12-13 месеца да внасям.

А на много хора крайната дата ни е декември 2006, което е странно...

сега проверих на един роднина, който е с прекъснати и ми показа данни от ЯНУАРИ/2000 до ДЕКЕМВРИ/2006 и от ЯНУАРИ/2007 до ДЕКЕМВРИ/2009.
Може би само на тези които са с прекъснати според новия закон показва за последните 36 месеца

Ей много са зле тия 🙂 Мойте са прекъснати, а пише, че КЪМ днешна дата не са.
В същото време не показва точно за кои месеци след 2006-та нямам вноски.
Абе.... да им таковам системата, явно пак ще трябва да се ходи на място 🙂

то от целия сайт на нап в момента работи само проверката на осигуряването за
останалото
Уважаеми клиенти,

Oт 1 февруари, достъпът до www. nap.bg/

e ограничен.

Страхотни са просто. Дали са издъхнали съвърите или направо затварят останалата част от сайта?

Хакери са ударили сайта на данъчните в понеделник, когато стана достъпна услугата за проверка на здравноосигурителния статус, научи Дарик.

http://darikfinance.bg/view_article.php?article_id=26221

Е няма такива циркаджии 🙂 Всеки път като им се сдухат сървърите, почват с хакери да се оправдават.

Преди време със системата за детските градини беше същото. Първия ден - големия трафик и айде чао, после и тях хакери ги треснали. Трудно е да признаеш, че сайт за 300 000 лв. неможе да издържи няколко юзъра 😀

В понеделник и вторник имаше атаки от Китай.
Не знам за сайта на НАП, но напъна на много места беше сериозен.
И резултата наистина е блокирани китайски мрежи. Орбител само блокира 2!

В понеделник и вторник имаше атаки от Китай.
Не знам за сайта на НАП, но напъна на много места беше сериозен.
И резултата наистина е блокирани китайски мрежи. Орбител само блокира 2!

Може, ама специално за НАП ме съмнява малко... Понеже вчера сутринта към 7 си работеше и падна като започна работния ден и големия трафик.

Back
Горе