Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
I’m expecting that also in the next few days that we’ll be expiring some older penalties on websites.
А за какво ти е PR?Едно запитване, свързано с темата за PR Update-a. Как мислите, дали блогът ми (стартиран на 1 май 2008-а) ще получи някакъв PR (та било то и нулев) или по-вероятно да се наложи да почакам до следващият ъпдейт?
Благодаря на всички отговорили на запитването ми! 😛
Тайна, егати. Що за въпрос? Трябва ми.А за какво ти е PR?
Оги, първо ти благодаря за мнението. Блогчето съм го пуснал преди 2,5 месеца, затова да се надявам, че наистина ще мръдна от това N/A 🙂 Относно закупуването на собствен домейн, ами тук въпросът не е в парите, разбира се. Просто някакси още не съм си навил на пръста достатъчно сериозно идеята за истински SEO блог. Не се чувствам подготвен, а и засега знанията ми са доста ограничени 🙂 Съзнавам, че нищо не ми пречи да си купя домейн за блога, пък да пиша, когато ми скимне и имам муза, но... абе, предполагам, че ще го направя след някой и друг месец ;DLilacor : последните няколко ъпдейта, вземаше данни за около месец и половина назад, така че ако си имал линкове от преди това би трябвало да намажеш 🙂
При блог във wordpress даже е повече от гарантирано 🙂
И без да искам да ти се меся, но не мислиш ли че един домейн и 15 долара на година не си заслужават повече ?
Едно запитване, свързано с темата за PR Update-a. Как мислите, дали блогът ми (стартиран на 1 май 2008-а) ще получи някакъв PR (та било то и нулев) или по-вероятно да се наложи да почакам до следващият ъпдейт?
Благодаря на всички отговорили на запитването ми! 😛