Razkazi.Info - Директория за статии

ivo.apostolov

Неразбиращ
Годината е към края си, а и след няколко часа остарявам и реших да се напъна и да завърша един от многото проекти, които залежаваха на 60%-70%, та ето го и него: www.razkazi.info
Стандартна директория за статии, изискваща уникални статии, всички линкове (в статиите, в коментарите, в профилите) са dofollow.
Топ авторите получават и sitewide линкове към сайтовете си (анкора е потребителското име).
Повече информация има в условията за ползване.
Приемам съвети, критики и коментари. Категориите са малко, но за момента това са темите, които интересуват мен лично и за това са направени така!

Весело посрещане на новата година от мен 🙂

Re: Razkazi.Info - Директория за статии

Името не е подходящо за артикъл директория. Фавиконката е жумлянската. Пуснал си нещо като новина (чл.8 от ЗС), а според мен трябва да са си статии.

Re: Razkazi.Info - Директория за статии

Името не е подходящо за артикъл директория. Фавиконката е жумлянската. Пуснал си нещо като новина (чл.8 от ЗС), а според мен трябва да са си статии.

1. Името - знам, че не е най-удачното. Държа домейна от доста време и реших да го ползвам за тази цел. В крайна сметка не мисля, че самото име има особено значение.
2. Иконата - сега ще я сменя.
3. Това, което е като новина го сложих, за да не е толкова празно. Не предвиждам за в бъдеще да е подобно съдържанието.

Back
Горе