Re: SEO конференция III - 27 май
Учудвам се че не ме нахейтихте достатъчно в предния пост, така че ви давам още една възможност в тоя
😀
Еди, има неща, които не трябва да се изговарят публично въпреки, че всеки ги ползва
Да, но хората се интересуват от тях. Предлагам да излезеш на конференцията най-накрая и да кажеш: "Съжалявам драги посетители, за тези неща не е редно да се говори въпреки че сте си платили".
Огняне, кажи ми какво може да загуби някой от тоя виртуален "апокалипсис" който обрисува ако тоя някой накупи линкове или ако създаде десет сайта само с цел да линква външни сайтове от тях или си създаде един сателит и си линква всяка статия на основния сайт от там
🙂 Еми това е gray hat seo от моите скромни познания. Ако бъркам - казвай.
100 пъти чета някакви параноични мнения от потребители на тоя форум (и то с претенции че разбират) четящи остаряло инфо от преди няколко години по white hat блоговете за това че ако направиш горното можеш да изгориш или да си навредиш на сайта който линкват тия сайтове. Еми аз имам дори линкове пуснати от секс сайтове - хайде, кажи ми: навредиха ли ми на класирането?
В края на краищата тия хора
вие ги учите по тия конференции. След това ако напиша нещо противоречащо на тяхната "параноя" тук, те си изпочупват краката кой ще ми цъкне не червената точка да ми дадат отрицателна репутация което искрено ме забавлява защото аз си оставам добре класиран, а те - удовлетворени "че са ме наказали" защото съм на различно от тяхното мнение.
И който не е разбрал ето уточнение:
Не говоря за най-черното от черното, а за сиво сео - така че да не заблуждаваме потребителите, няма нищо страшно в тия дейности освен може би че ще се засили конкуренцията и в България, както и по света
😉
Черното сео малко "поизбеля" щом от гоогле не наказват вече за някои от тия дейности. Доста от това което беше "черно" допреди 2-3 години вече се практикува масово.
Хайде сега, гласувайте
😉