SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

We have WIPED your harddisk by mistake

Re: We have WIPED your harddisk by mistake

IP Location
de.gif
- Germany - Pavel Petrov
TECHNICAL CONTACT(S):

Pavel Petrov
 
Re: We have WIPED your harddisk by mistake

Аз бях гъзар, почнах със .data.bg, е имах и период на хит.бг, по едно време хоствах файловете в датата, а пък хтмл-а беше на хит.бг :)
 
Re: We have WIPED your harddisk by mistake

Всъщнос, май наистина може да е някаква шега, както @gvv спомена ;) http://www.sysadminday.com/
 
Re: We have WIPED your harddisk by mistake

Не е никаква шега, а е просто оправдание. Аз съвсем скоро си направих форум и го попълних с около 20-на теми. Преди 4-5 дена free.bg изчезна, т.е. престана да може да се зарежда. След това се появи и понеже му нямах никаква вяра, то извърших ръчно копиране на всички теми, които бях пуснал. След второто му изчезване, преди около 2 дена вообще не се появи, а се появи страницата, която показва в момента (и която се дискутира в темата).
Така че са направили някакъв доста голям гаф, а не е обикновено изтриване на диска - просто защото проблемите им започнаха доста по-рано...

Междо другото въпреки ламерския характер на free.bg, както и на hit.bg то аз често ги използвам за експерименти, т.е. за сайтове които ще ги показвам на 1-2 човека, докато се реши как ще се развият и къде ще ги хоствам. А и аз преди доста време съм правил "официални" сайтове (а то май е само един), както някой спомена...
 
Последно редактирано:
Re: We have WIPED your harddisk by mistake

Първият ми сайт беше там :)

За щастие тръгнаха да го възстановяват...
 
Re: We have WIPED your harddisk by mistake

На 30.07.2009 г. поради груба грешка от страна на персонала на хостинг провайдъра бяха изтрити данните на сайта FREE.BG.
Бяха изтрити и данните върху втория твърд диск, който се използваше като оперативно резервно копие.
Подобна ситуация не беше предвидена от наша страна, за което се извиняваме.
Сега се налага отново да качите съдържанието на вашия сайт.
Форуми и друг вид софтуер ще бъдат инсталирани по-късно.
Благодарим за разбирането и търпението.

:)
 

Горе