SearchEngines.bg

Това е примерно съобщение за гост. Регистрирайте безплатен акаунт днес, за да станете потребител на SearchEngines.bg! След като влезете, ще можете да участвате в този сайт, като добавите свои собствени теми и публикации, както и да се свържете с други членове чрез вашата лична входяща кутия! Благодарим ви!

Webmaster&seo tools

Re: Webmaster&seo tools

От тази вечер инструмента поддържа домейни написани на кирилица (но не само тях, а и всички съдържащи различни от ANSI знаци).

Проверката за позицията на думите се прави и за двата домейна. Тоест търси се както за "еко.com", така и за "xn--e1akm.com".

Първото попадение, за кой да е от двата домейна, се взима за позиция.

Благодарности на vha777, който ми даде информация за проблема.
 
Re: Webmaster&seo tools

Като гледам резултатите, ми се струва, че дава информация за класирането през google.com. Защото на .бг (при изключено персонализирано търсене) получавам други резултати.
 
Re: Webmaster&seo tools

Търсенето се прави в .bg от български IP адреси и user-agent на браузера се подава, че е на български език - повече от това няма на къде. По същия начин търсенето в .com се прави от американско IP и с user-agent подаващ en-En.

Препоръчвам ви да изтриете бисквитките преди да правите тестове. Проверете дали не сте избрали .com при добавянето на думата за следене. Също така препоръчвам да си направите теста от друг (чист браузер). В крайна сметка можете да питате и другарче, което не е търсило за вашият сайт и дума.

В крайна сметка можете да постнете ключовата дума и домейна за който се съмнявате, че има грешка. Така всеки от форума може да провери и да каже на коя позиция е домейна при него.
 
Последно редактирано:
Re: Webmaster&seo tools

user butch моля :)

Макар и с маалко закъснение профила ти е активиран.

Както някои вече забелязаха има нов инструмент "URL Add", където категоризирано към момента има над 100 адреса, от който можете да получите линк към сайта си.
Става дума за директории за линкове и статии, bookmark сайтове, търсачки и top/rating сайтове.

Към всеки адрес има информация за PR,BackLinks,Dmoz listed,език, тип на линка който дава сайта и дали изисква регистрация. Ако ви е необходим още някакъв критерии само кажете и ще го добавя. Например Alexa или supplemental results за домейна.

SEO_Tools_AddUrl-300x203.png
 
Последно редактирано:

Горе