WordPres 3.1

Re: WordPres 3.1

Вчера ъпдейтнах, за сега няма проблеми с модулите. admin bar ме зарадва 🙂

Счупва категориите. Проблема май се дължи или на All in One SEO или на All Category SEO. Преди да ъпгрейдвате задължително направете резервни копия.

Ъпдейтнах 10-ина инсталации, проблеми се получиха само при един и то защото не бях спрял плъгина WEBO Site SpеedUp, а той много рови в кода за да оптимизира и кешира. Ако имате доста завъртяни плъгини е препоръчително да имате архив на сайта и базите данни.

Счупва категориите. Проблема май се дължи или на All in One SEO или на All Category SEO. Преди да ъпгрейдвате задължително направете резервни копия.

аз съм без тях и след ъпдейта вместо категорията зарежда само 1 пост от нея като статия
ако префикса на категорията е на латиница работи, ако е на кирилица не работи

Последно редактирано:

И при мен си работи нормално, само не мога да разбера защо тези от WP си правят толкова често експерименти с пазарния си дял.

Иво не знам кои са тези "Други", които визираш, но по себе си усещам как ползвам по навик ВП. И се получава едно такова "бързи, СМЕЛИ, сръчни". Дразни ме как товари, колко е бавно, но въпреки това ми е най-лесно за базикане. Пробвал съм разни други системи в същия клас, ама не пасват.

И при мен си работи нормално, само не мога да разбера защо тези от WP си правят толкова често експерименти с пазарния си дял.

Сигурно защото искат да имат по-голям пазарен дял 🙂 Методично работят по развитието му като CMS. Бързат, докато друпал не са се активизирали да направят тяхната система по-лесна за работа

Друпал си търсят техния таргет, държат си на нивото явно - само разправят "колко е лесно - колко е просто" все едно Барак Обама сам е направил сайта на Белия Дом 🙂

Точна така е, случва се понякога.

НЕ се дължи на тези две бози: All in One SEO или на All Category SEO.

Проблема се поправя лесно слад като отредактираш съответната категория и премахнеш интервала (или празното пространство, случвали са ми се и двете) пред името на категорията.

Счупи ми и 2-3 промени по разни файлове ъпдейта на няколко сайта, не знаех че ъпдейтва и файлове подобни на wp-mail.php

Back
Горе